Horoscopul zilei de 14 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 mai 2019

Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta. Decizia de a lucra puțin şi la aspectul fizic este una excelentă și te poate ajuta la armonizarea echilibrului interior. Chiar dacă începutul acesta de săptămână este destul de dificil în ceea ce privește cariera, șansele sunt de partea ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 mai 2019

În ceea ce te privește, tot ceea ce ai trăit odată este integrat și uitat. Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Expune-ţi intenţiile într-un mod clar şi concis! Cei din jur te consideră o persoană valoroasă din punct de vedere profesional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 mai 2019

În adâncul sufletului știi că unele conflicte mai vechi nu sunt cu adevărat rezolvate. Integrarea anumitor stări emoționale este dificilă, atât timp cât persoanele în cauză nu te lasă să te ”vindeci” și te țin agățate. Indiferent de acest lucru, vei reuși ca într-un final să faci ceea ce este mai bine pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 mai 2019

Idealurile profesionale pe care le ai par a deveni din ce în ce mai realizabile. Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe și te vei pierde în visarea cu ochii deschiși.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 mai 2019

Influențele astrale nu se dezmint pe întreg parcursul zilei. Treci de la o stare la alta și parcă nu îți găsești locul în acest univers. Familia ajunge să îți desconsidere comportamentul impulsiv. Acest fapt te întristează și te face să te îndepărtezi de cei dragi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 mai 2019

Ești complet inautentică atunci când susții cu glas tare un anumit aspect, dar acțiunile tale demonstrează contrariul. Capacitatea ta de a te preface în victimă le induce un sentiment de vinovăție celor din jur, dar acesastă dinamica se va spulbera cu timpul.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 mai 2019

Simți că deții controlul. Acesta este motivul pentru care încerci să îți impui punctul de vedere în cadrul interacțiunilor sociale pe care le ai astăzi. De cele mai multe ori mizezi pe intuiție. Niciodată nu a dat greș. Cu toate astea, ai în spate și un plan bine structurat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 mai 2019

Astăzi te lași dusă ca de un val în forță. Ai senzația că nu mai deții deloc controlul asupra lucrurilor din viața ta. Sunt persoane care vor profita la maxim de starea ta vulnerabilă. Indiferent de ceea ce susține o anumită personaă, tu știi că legătura dintre voi nu mai este nici o urmă a ceea ce era cândva.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 mai 2019

Viaţa ta are nevoie de claritate din mai multe puncte de vedere. Ziua se anunță destul de dificilă din punct de vedere emoțional. Frustrările pe care le trăiești în raport cu anumite gânduri sau dorințe te fac să îți schimbi prioritățile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 mai 2019

Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea confortului tău psihic și emoțional. Deși cei din jur pot părea surprinși de noul tău comportament, nu vor încerca să îi ofere un anumit sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 mai 2019

În situații conflictuale încearcă să adopți o atitudine pasivă și fii mai puțin agresivă. Această tactică te poate ajuta să fii mai detensionată. Pe moment însă este posibil să nu îți dai seama de efectele benefice pe care le are asupra ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 mai 2019

Schimbările sunt de bun augur pentru tine. Această zi aduce multă energie şi entuziasm în viaţa ta. În anumite relații din viața ta, chiar dacă alegi să vorbești deschis despre propriile sentimente, această acțiune nu îți aduce niciun plus de confort psihic. 

 

Articole astro