Horoscopul zilei de 14 iunie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 iunie 2020

Viaţa ta are nevoie de claritate din mai multe puncte de vedere. Ziua se anunță destul de dificilă din punct de vedere emoțional. Frustrările pe care le trăiești în raport cu anumite gânduri sau dorințe te fac să îți schimbi prioritățile. Schimbările sunt de bun augur pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 iunie 2020

Atunci când vine vorba de carieră, astăzi vei fi mult mai focusată pe obiective punctuale. Acționezi cu intenția de a reuși să faci ceea ce îți propui, iar această atitudine va schimba radical dispoziția ta psihică. Sfârșitul acesta reușit de săptămână merită sărbătorit așa cum se cuvine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 iunie 2020

Familia ajunge să îți desconsidere comportamentul impulsiv. Acest fapt te întristează și te face să te îndepărtezi de cei dragi. Îți dorești foarte mult să lași lucrurile să decurgă de la sine. Cu toate astea, uneori vrei să forțezi anumite contexte deoarece ești nerăbdătoare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 iunie 2020

Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta, chiar dacă starea ta de spirit nu este dintre cele mai bune. Astăzi te lași dusă ca de un val în forță. Ai senzația că nu mai deții deloc controlul asupra lucrurilor din viața ta, dar asta nu schimbă cu nimic modul în care alegi să fii prezentă în relațiile importante pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 iunie 2020

Această zi este marcată de un fenomen astrologic intens care își va lăsa amprenta asupra destinului tău. Simți nevoia să te reinventezi la nivel profesional, dar îți lipsește curajul. Maniera în care alegi să faci lucrurile te poate conduce spre un succes în carieră la care nu ai fi visat vreodată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 iunie 2020

Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Toată starea emoțională intensă pe care o resimți în această perioadă te face să iei decizii eronate, chiar dacă de cele mai multe ori îți dai seama de consecințele pe care ți le asumi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 iunie 2020

Agitația care se va instala în perioada următoare la nivel astral te va forța să te lași ”captivată” de tot felul de detalii care îți ”hrănesc” orgoliul. Marte și Uranus fac o echipă perfectă atunci când vine vorba de romantism. Nimic nu se compară cu un pahar cu vin de calitate și o carte deosebită. Așa îți petreci seara.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 iunie 2020

Îți dai seama că deși unele alegeri ți-au provocat suferință, viața îți este mai senină acum. Momentele critice au trecut și acum poți culege ”roadele” propriul echilibru interior. Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 iunie 2020

Oricât de mult te străduiești să arăți celor din jur că ești ok, veștile de care ai parte în această zi te pun la pământ. Ai nevoie să accepți cu maturitate și aceste momente de vulnerabilitate de care ai parte. ”A cădea” nu înseamnă niciodată a renunța!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 iunie 2020

Ești mult prea pragmatică atunci când vine vorba de statutul social. Acțiunile tale au drept scop atragerea atenției din partea acelor persoane pe care le consideri esențiale pentru dezvoltarea ta profesională. Îți neglijezi familia și prietenii și o faci în mod conștient.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 iunie 2020

”Căderile” pe care le vei trăi pe parcursul acestei zile te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Weekendul este ”focusat” pe viața socială, în special pe cea romantică.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 iunie 2020

Nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu pare să fie autentic. Relațiile, oamenii, momentele de fericire sau armonie, toate parcă au un ”iz înșelător”. Weekendul aceasta te aduce față în față cu necesitatea de a lua câteva decizii radicale.
Articole astro