Horoscopul zilei de 14 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 iulie 2020

Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte te ajută întotdeauna să minimalizezi numărul de decizii greșite luate. Orice provocare de care ai parte astăzi nu va reuși să te scoată din zona de confort. Ești foarte sigură pe tot ceea ce reprezinți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 iulie 2020

Deși te simți presată de anumite condiții externe, reușești totuși să îți focusezi atenția asupra acelor detalii care pentru echilibrul propriu fac întotdeauna diferența. Faptul că oferi celor din jur posibilitatea de a vorbi deschis cu tine despre ceea ce simt, te apropie de ei într-un mod autentic.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 iulie 2020

Ești în formă excelentă și de aceea te concentrezi pe carieră. Chiar dacă este zi o zi cu trei presupuse ”ceasuri rele”, tu o să faci reale progrese profesionale. Din cauza unor evenimente neprevăzute în plan personal, începi să îți pui foarte multe întrebări în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 iulie 2020

Nimic din ceea ce ți se întâmplă astăzi nu este la voia întâmplării. Zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi, iar această stare interioară îți dictează acțiunile. Deja aștepți cu nerăbdare weekendul pentru a petrece timp de calitate alături de prieteni cu care te revezi după mult timp.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 iulie 2020

O persoană de la birou va înțelege greșit o situație în care ești și tu implicată și de aici va izbucni un mare conflict. Deși ți-ai spus punctul de vedere, lucrurile nu se schimbă în favoarea ta. Cu toate astea, nu trebuie să faci din asta drama zilei. Focusează-te pe ceea ce este cu adevărat important!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 iulie 2020

Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin. Mândria propriei personalități de multe ori nu te lasă să îți expui vulnerabilitățile. Anumite contexte de azi te vor găsi într-o dispoziție intrigată și ușor dezamăgită.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 iulie 2020

Noua călătorie în interes de serviciu aduce în viața ta noutăți la nivel emoțional. Încă descoperi lucruri despre sine și asta te face să rămâi încă focusată asupra unor emoții. În-afară de carieră, încearcă să îți faci timp și pentru prieteni și familie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 iulie 2020

Influențele astrale nu se dezmint pe întreg parcursul zilei. Treci de la o stare la alta și parcă nu îți găsești locul în acest univers. Familia ajunge să îți desconsidere comportamentul impulsiv. Acest fapt te întristează și te face să te îndepărtezi de cei dragi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 iulie 2020

Fără să faci nimic în mod deosebit, atragi privirile, atragi atenția și aprecierea celor din jur. Această postură socială te face să te simți plăcut. Simți că este o perioadă propice pentru flirturi, chiar dacă nu ești convinsă unde vrei ca acestea să te conducă. Nu te simți pregătită pentru o relație.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 iulie 2020

Îți dorești foarte mult să lași lucrurile să decurgă de la sine. Cu toate astea, uneori vrei să forțezi anumite contexte deoarece ești nerăbdătoare. Nu este indicat să ai o asemenea atitudine. Tot ceea ce ai construit până în prezent se poate nărui într-o clipită.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 iulie 2020

Lasă-i pe cei din jur să fie alături de tine! Respingerea pe care o proiectezi în plan social ajunge să te îndepărteze chiar și de mentorii tăi. Prietenii îți cunosc destul de bine slăbiciunile și nevoile și de cele mai multe ori nu insistă asupra unor aspecte.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 iulie 2020

Firea ta curioasă poate să îi deranjeze pe cei din jur. Schimbul de replici pe care îl vei avea în mai multe contexte, va susține această stare de fapt. Chiar dacă îți dorești să afli lucruri, trebuie să știi cum să adresezi întrebări sau să aștepți ca răspunsurile să vină către tine. La momentul oportun.
Articole astro