Horoscopul zilei de 14 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 iulie 2019

Persoana iubită te găsește mereu vinovată de micile conflicte care au loc între voi. Este posibil ca într-adevăr să fie o problemă de comunicare în relație. Ai nevoie de timp pentru sine pentru a te putea ocupa cu drag și de nevoile celorlalți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 iulie 2019

Influențele astrale nu se dezmint pe întreg parcursul zilei. Treci de la o stare la alta și nu te faci deloc înțeleasă în raport cu nevoile pe care le ai. Familia ajunge să îți desconsidere comportamentul impulsiv. Acest fapt te întristează și te face să te îndepărtezi de cei dragi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 iulie 2019

Astăzi ești mai puțin extrovertită decât de obicei, deși acest mod de a fi nu crezi că ți se potrivește. Ajungi la concluzia ca îți face bine să adopți o asemenea atitudine în mediul social. Te revigorează din punct de vedere energetic.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 iulie 2019

Prin distanțarea de anumite persoane care au influență negativă asupra stării tale economisești mai multă energie și te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante pentru tine. Acest demers este benefic atât timp cât niciodată nu ți-a plăcut să îți explici comportamentul.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 iulie 2019

Energia pozitivă pe care o resimți astăzi te face sa fii mai încrezătoare și mai determinată atunci când vine vorba de dezvoltarea profesională. Simți că în ultima perioadă ai stagnat în acest sens, dar ai parte de oportunități de care cu siguranță vei profita.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 iulie 2019

Preferi ca în această zi de weekend să acționezi complet spontan în tot ceea faci. Dacă îți dorești ca cei din jur să afle cu adevărat ceea ce simți, ar fi bine să vorbești deschis cu ei. Ai mult prea multe așteptări de la orice interacțiune socială de care ai parte și proiectezi emoții dificil de integrat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 iulie 2019

Frustrările pe care le trăiești în raport cu anumite gânduri sau dorințe te fac să îți schimbi prioritățile. Schimbările sunt de bun augur pentru tine. Nu îți este frică de ideea de schimbare, atât timp cât rămâi alături de oameni în care ai încredere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 iulie 2019

Îți canalizezi atenția doar spre lucruri care te împlinesc. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Acest comportament face parte din terapia personală în care te afli în această perioadă. Este important că rămășițele unei vieți ”încătușate” emoțional încep să se risipească.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 iulie 2019

Viaţa ta are nevoie de claritate din mai multe puncte de vedere. Ziua se anunță destul de dificilă din punct de vedere emoțional. Noutățile apar la orice pas și tu trebuie să ții ritmul atât cu propriile nevoi, cât și cu ceea ce au nevoie cei din jur de la tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 iulie 2019

Mișcarea în aer liber și atenția pe care o acorzi alimentației te fac să te simți mai vie și plină de vitalitate. La nivel inconștient duci destul de multe bătălii, dar sprijinul celor dragi te ajută întotdeauna să câștigi, indiferent de ”duritatea” procesului.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 iulie 2019

Chiar dacă îți este dificil să accepți acest lucru, în orice context te-ai afla sunt persoane care vor profita la maxim de starea ta vulnerabilă. Chiar dacă vorbești deschis despre propriile sentimente, această acțiune nu îți aduce niciun plus de confort psihic. Cel puțin pe moment.

 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 iulie 2019

Simți că deții controlul. Acesta este motivul pentru care încerci să îți impui punctul de vedere în cadrul interacțiunilor sociale pe care le ai astăzi. Deși ziua este încărcată cu tot felul de evenimente care te atrag, tot ceea ce ai nevoie este să te odihnești.
Articole astro