Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 ianuarie 2022

Îți displace foarte mult să îi dezamăgești pe cei care au nevoie de tine într-un anumit moment sau să nu reușești să ajungi la evenimentele sociale la care ești invitată. Cu toate astea, sunt unele zile ca cea de astăzi când tot ceea ce îți dorești este să te retragi în propriul cămin. Ai nevoie de ”timpul tău”.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 ianuarie 2022

Noul început de care ai parte este tot ceea ce ai nevoie în această perioadă. Ești mereu înconjurată de persoane care îți oferă oportunități de dezvoltare, dar nimic nu ți potrivește mai bine decât statutul de ”femeie de casă”. Ești o fire iubitoare și loială și asta face din tine un partener romantic de nădejde.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 ianuarie 2022

Îți canalizezi atenția doar spre lucruri care te împlinesc. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Acest comportament face parte din terapia personală în care te afli în această perioadă. Este important că rămășițele unei vieți ”încătușate” emoțional încep să se risipească.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 ianuarie 2022

Deși de multe ori nu vei fi înțeleasă sau acceptată, faptul că te faci auzită este suficient pentru tine. Sunt sectoare în viața ta în care acțiunile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Jupiter este catalizatorul multor schimbări radicale care vor surveni în viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 ianuarie 2022

Îți dorești ca cei din jur să nu își mai proiecteze asupra ta propriile frustrări. Această simplă cerință duce de multe ori la conflicte, dar vei reuși totuși să îți temperezi iritarea. Influența pe care o primești din partea astrelor te provoacă să alegi dintre totul sau nimic, indiferent de situația în care te afli.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 ianuarie 2022

Viața ta poate fi răstălmăcită în fel și chip de cei care nu te cunosc cu adevărat, dar doar tu știi cât de greu îți este uneori să te menții pe linia de plutire, radiind. Evenimentele care au loc în această perioadă îți intensifică destul de mult starea de anxietate. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 ianuarie 2022

Tu știi despre sine că ești capabilă să faci anumite lucruri sau să îți împlinești misiunea pe acest Pământ, dar oare cei din jur știu asta? Te raportezi tot mai mult la ceea ce cred sau presupun cei din jur. Răspunsul la această întrebare nu este relevant atât timp cât tu rămâi fidelă propriilor sentimente și emoții.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 ianuarie 2022

Având în vedere conexiunea critică pe care Saturn o are cu Soarele, pe parcursul acestei zile te vei afla în postura de a face lucruri care îți aduc o reală plăcere, dar care cu siguranță te vor scoate din zona de confort. Sentimentul ”de acasă” pe care îl simți mereu în apropierea celor dragi te face să te întorci mereu către ei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 ianuarie 2022

Energia pozitivă pe care o resimți astăzi te face sa fii mai încrezătoare și mai determinată atunci când vine vorba de dezvoltarea profesională. Simți că în ultima perioadă ai stagnat în acest sens, dar ai parte de oportunități de care cu siguranță vei profita.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 ianuarie 2022

Influențele astrale nu se dezmint pe întreg parcursul zilei. Treci de la o stare la alta și nu te faci deloc înțeleasă în raport cu nevoile pe care le ai. Familia ajunge să îți desconsidere comportamentul impulsiv. Acest fapt te întristează și te face să te îndepărtezi de cei dragi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 ianuarie 2022

Având în vedere că astăzi ai nevoie să îți ”hrănești” partea mai puțin vulnerabilă, vei căuta să te afli în tot felul de contexte care te vor face să simți că deții controlul. Modul în care alegi să acționezi denotă o ușoară tensiune din partea ta și îi face confuzi pe interlocutorii tăi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 ianuarie 2022

Lasă-i pe cei din jur să fie alături de tine și nu mai forța ideea de individualitate! Respingerea pe care o proiectezi în plan social ajunge să te îndepărteze chiar și de mentorii tăi. Din păcate, în anumite prietenii cu valoare emoțională puternică pentru tine ai ajuns să fii subminată.
Articole astro