Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 ianuarie 2021

Influențele astrale nu se dezmint pe întreg parcursul zilei. Treci de la o stare la alta și parcă nu îți găsești locul în acest univers. Familia ajunge să îți desconsidere comportamentul impulsiv. Acest fapt te întristează și te face să te îndepărtezi de cei dragi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 ianuarie 2021

Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai. Noul început de care ai parte este tot ceea ce ai nevoie în această perioadă. Tot ceea ce se întâmplă este de bun augur pentru tine. Trebuie doar să îți dai voie să simți tot ceea ce trebuie să simți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 ianuarie 2021

Căutarea asiduă a ceea ce poate reprezenta fericiriea pentru tine asupra căreia ți-ai concentrat întreaga atenție o mare parte din viață, a luat sfârșit. Împlinirea pe care o resimți acum merită toate sacrificiile făcute de-a lungul timpului. Acum este timpul să îți setezi noi obiective personale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 ianuarie 2021

Te lași dusă ca de un val în forță. Ai senzația că nu mai deții deloc controlul asupra lucrurilor din viața ta. Sunt persoane care vor profita la maxim de starea vulnerabilă pe care o expui. Chiar și atunci când știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi, te împotmolești în tot felul de prejudecăți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 ianuarie 2021

Dacă în continuare cauți iubirea în locuri greșite, este cazul ca cineva să te atenționeze în acest sens. Depui foarte mult suflet în toate relațiile pe care le ai cu cei din jur. Modul în care ai ajuns să te desconsideri nu te poate ajuta în niciun fel să ajungi la echilibru psihic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 ianuarie 2021

Oricât de mult te străduiești să arăți celor din jur că ești în regulă, veștile de care ai parte în această zi te pun la pământ. Ai nevoie să accepți cu maturitate și aceste momente de vulnerabilitate de care ai parte. ”A cădea” nu înseamnă niciodată a renunța!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 ianuarie 2021

Pe parcursul întregii zile primești impulsuri energetice evidente din partea lui Saturn. Începi să fii mai puțin extravagantă și mai puțin extrovertită decât de obicei, deși acest mod de a fi nu ți se potrivește. Se pare ca o să ajungi la concluzia ca îți face bine să adopți o asemenea atitudine în mediul social.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 ianuarie 2021

Respectul de sine câștigat cu greu poate fi ușor de spulberat de acele persoane care îți cunosc slăbiciunile. Atunci când vine vorba de carieră, de cele mai multe ori mizezi pe intuiție. Niciodată nu a dat greș. Cu toate astea, ai în spate și un plan bine structurat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 ianuarie 2021

Având în vedere perioada prin care treci, nevoia de reconectare cu propria persoană devine absolut necesară. Totul în jurul tău pare să fie scăpat de sub control, iar o atitudine delăsătoare accentuează sentimentul de neapartenență pe care îl resimți de ceva timp. Focusează-te pe lucrurile simple din jurul tău!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 ianuarie 2021

Astăzi faci alegeri doar în funcție de ceea ce simți. Dramă, emoție, intensitate, confuzie, toate la un loc adaugă un plus de exuberanță propriei vieți. În ceea ce privește cariera, consideri că ai nevoie de o pauză. A te relaxa este tot ceea ce ai nevoie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 ianuarie 2021

Te afli într-o perioadă de expansiune profesională și provocările de care ai parte îți dau peste cap propriile tabieturi. Ești nevoită să rămâi peste program la birou, iar partenerul de viață va fi contrariat de explicațiile pe care le oferi în acest sens.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 ianuarie 2021

Intrigile celor din jur ajung întotdeauna să îți influențeze părerea pe care o ai în raport cu anumite lucruri. Prejudecățile sunt un mai defect în ceea ce te privește. Viaţa ta are nevoie de claritate. Negura în care te afunzi cu fiecare zi care trece este din ce în ce mai greu de cuprins. 
Articole astro