Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 ianuarie 2020

Ai senzația că ești singura care își dă interesul pentru binele companiei. Acest fapt te face să fii destul de agresivă și indisponibilă atunci când ți se solicită ajutorul. Cu toate astea, este important să afli mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă înainte de a lua astfel de decizii radicale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 ianuarie 2020

Treci printr-o perioadă în care partea profesională primează. Chiar dacă cei din jur nu îți înțeleg alegerile, eviți să te mai justifici. Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea confortului tău psihic și emoțional. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 ianuarie 2020

Emoţiile puternice pe care le ai ies la suprafaţă în contexte în care nu te aştepţi. Tot ceea ce trăiești astăzi este copleșitor pentru tine. Ai nevoie de afecțiune și înțelegere pentru a avea succes în ”restructurarea” propriului psihic zdruncinat de haosul în care trăiești zi de zi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 ianuarie 2020

Modul în care se aliniază planetele în acestă zi de marți te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Pentru a putea recăpăta starea de încredere raportat la ceea ce va urma să trăiești, ai nevoie să fii înconjurată de persoane pozitive.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 ianuarie 2020

Programul foarte încărcat și solicitant de la birou îți epuizează resursele fizice. Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru multe persoane cu care vei interacționa. Dorința de a te face plăcută de cei din jur nu mai este un criteriu în ceea ce privește stima de sine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 ianuarie 2020

Conflictele dintre colegi sunt tot mai intense, iar atmosfera de lucru nu mai este cum era odată. Astăzi, la birou, îți îndrepți atenția către propriile nevoi. În plan sentimental ai ajuns să iei decizii influențată fiind de anumite standarde sociale. Este complet greșit și iluzoriu ceea ce faci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 ianuarie 2020

Ești foarte ambițioasă şi te lași condusă de ceea ce simți, indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi. O bună parte din prietenii pe care îi ai sunt consternați de deciziile radicale pe care le iei la orice pas. Îți dorești o ”șlefuire” a propriei vieți și vei face orice este necesar în acest sens.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 ianuarie 2020

Fără să faci nimic în mod deosebit, atragi privirile, atragi atenția și aprecierea celor din jur. Această postură socială te face să te simți plăcut. Simți că este o perioadă propice pentru flirturi, chiar dacă nu ești convinsă unde vrei ca acestea să te conducă.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 ianuarie 2020

Pe parcursul întregii zile primești impulsuri energetice evidente din partea lui Jupiter. Începi să fii mai puțin extravagantă și mai puțin extrovertită decât de obicei, deși acest mod de a fi nu ți se potrivește. Uneori îți face bine să adopți o asemenea atitudine în plan social.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 ianuarie 2020

În situații conflictuale încearcă să adopți o atitudine pasivă și fii mai puțin agresivă. Această tactică te poate ajuta să fii mai detensionată. Pe moment însă este posibil să nu îți dai seama de efectele benefice pe care le are asupra ta. Tot ceea ce ai construit până în prezent se poate nărui într-o secundă dacă nu vei acționa prudent.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 ianuarie 2020

În ceea ce te privește, tot ceea ce ai trăit odată este integrat și uitat. Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Expune-ţi intenţiile într-un mod clar şi concis! Cei din jur te consideră o persoană valoroasă din punct de vedere profesional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 ianuarie 2020

Persoana iubită te găsește mereu vinovată de micile conflicte care au loc între voi. Este posibil ca într-adevăr să fie o problemă de comunicare în relație. Cu toate astea, este important să se găsească adevărata sursă de neconcordanță, fără însă a vă acuza reciproc.
Articole astro