Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 ianuarie 2019

Consideri din nou că nimic din ceea ce spui sau faci nu prezintă ”greutate” în fața unei persoane importante pentru tine. Nu este benefic pentru tine să te lași acaparată de dinamica personalității celor din jur. Este ca și cum te-ai nega pe sine și continui să faci acest lucru în cunoștință de cauză.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 ianuarie 2019

Astăzi inducerea unei stări calme și focusate va fi cu atât mai dificilă cu cât vei fi înconjurată doar de persoane pesimiste și axate pe ideea de eșec. Deși ai multe lucruri de zis, alegi să le reprimi. Un astfel de comportament evaziv te poate scuti de conflicte inutile, mai ales la birou, unde agitația oricum este la ordinea zilei.    

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 ianuarie 2019

Astăzi ai de-a face cu tot felul de stări care îți afectează echilibrul interior. Atunci când siguranța de sine pune stăpânire pe acțiunile tale, îți dai seama că poți obține tot ceea ce îți dorești. A prelua inițiativa nu este întotdeauna un act de curaj, mai ales atunci când nu ai nimic de câștigat de pe urma acestui comportament.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 ianuarie 2019

A face parte dintr-un colectiv cu prestanță este obiectivul tău principal în ceea ce privește viața socială. Această zi de luni îți oferă șansa unui nou început în plan profesional și te poate ajuta să pui bazele unei noi idei pe care o ai de ceva timp.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 ianuarie 2019

Chiar dacă nu intenționezi în mod conștient să faci acest lucru, te înconjori de persoane cu un important statut social sau profesional. Fără să îți dai seama unde te poartă propriile acțiuni, ajungi să ”profiți” de toate avantajele pe care ele le au.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 ianuarie 2019

Gândurile constructive te ajută întotdeauna să îţi modelezi cariera după propriul plac. Atunci când ai în fața ta adversari ostili, expune-ţi intenţiile într-un mod clar şi concis! Fără doar și poate, cei din jur te consideră o persoană valoroasă din punct de vedere profesional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 ianuarie 2019

Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta. Decizia de a lucra puțin şi la aspectul fizic este una excelentă și te poate ajuta la armonizarea echilibrului interior. Chiar dacă începutul acesta de săptămână este destul de dificil în ceea ce privește cariera, șansele sunt de partea ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 ianuarie 2019

Toți cei care te cunosc știu despre tine că te lași condusă de încăpățânare și determinare. Nimic din ceea ce lași în urmă nu poate fi considerat superficial sau necuntificabil. Începutul acestei săptămâni te pune față în față cu o asumarea unei decizii riscante.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 ianuarie 2019

În direcția în care îți îndrepți gândurile, tot acolo se duce și toată energia ta. Deși nimic din ceea ce ți se întâmplă nu poți să controlezi, poți totuși să pui stăpânire asupra propriei minți. Nu o lăsa să îți direcționeze pașii! Fii mai sigură pe tot ceea ce îți dorești de la viață, și implicit de la cei din jur!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 ianuarie 2019

Energia planetelor îți induce astăzi o stare de spirit pozitivă. Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai. Noul început de care ai parte în carieră este tot ceea ce ai nevoie în această perioadă. Tot ceea ce se întâmplă este de bun augur pentru tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 ianuarie 2019

Având în vedere starea de zbucium interior pe care o trăiești de ceva timp, poate este momentul să spui stop anumitor relații din viața ta. Nimic nu te ”distruge” mai mult decât o fac presupușii prieteni! Te lași absorbită de frumusețea emoțiilor fugitive pe care le trăiești și uiți de importanța consistenței lor.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 ianuarie 2019

Chiar de la începutul săptămânii te afli în postura de a le reaminti celor din jur că este indicat să fie mai rezervați. Haosul care se creează în birou este de-a dreptul inacceptabil. Deși ai senzația că nu te faci auzită, sunt mulți cei care vor empatiza cu modul în care vezi tu lucrurile.
Articole astro