Horoscopul zilei de 14 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 februarie 2021

Trebuie să iei decizii radicale care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Încrederea în propria persoană contează foarte mult în aceste momente. Ea te ghidează. Unele relații din viața ta devin mai dificile în momentul în care comunicarea este una deficitară.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 februarie 2021

Dramă, emoție, intensitate, confuzie, toate la un loc adaugă un plus de exuberanță propriei vieți. În ceea ce privește cariera, consideri că ai nevoie de o pauză. A te relaxa este tot ceea ce ai nevoie, iar această zi de duminică este perfectă să îi faci pe plac sufletului.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 februarie 2021

Lasă-i pe cei din jur să fie alături de tine și nu mai forța ideea de individualitate! Respingerea pe care o proiectezi în plan social ajunge să te îndepărteze chiar și de mentorii tăi. Din păcate, în anumite prietenii cu valoare emoțională puternică pentru tine ai ajuns să fii subminată.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 februarie 2021

Pe parcursul întregii zile primești impulsuri energetice evidente din partea lui Jupiter. Începi să fii mai puțin extravagantă și mai puțin extrovertită decât de obicei, deși acest mod de a fi nu ți se potrivește. Uneori îți face bine să adopți o asemenea atitudine în plan social.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 februarie 2021

Persoana iubită te găsește mereu vinovată de micile conflicte care au loc între voi. Este posibil ca într-adevăr să fie o problemă de comunicare în relație. Cu toate astea, este important să găsiți adevărata sursă de neconcordanță, fără însă a vă acuza reciproc.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 februarie 2021

Viața ta poate fi răstălmăcită în fel și chip de cei care nu te cunosc cu adevărat, dar doar tu știi cât de greu îți este uneori să te menții pe linia de plutire, radiind. Evenimentele care au loc în această perioadă îți intensifică destul de mult starea de anxietate. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 februarie 2021

Având în vedere conexiunea critică pe care Saturn o are cu Soarele, pe parcursul acestei zile te vei afla în postura de a face lucruri care îți aduc o reală plăcere, dar care cu siguranță te vor scoate din zona de confort. Sentimentul ”de acasă” pe care îl simți mereu în apropierea celor dragi te face să te întorci mereu către ei.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 februarie 2021

Este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic deoarece energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 februarie 2021

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Reproșurile în acest sens vin din mai multe părți, iar tu se pare că simți la fel. Poate este indicat totuși să cauți să echilibrezi balanța, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit. În primul rând, este important să te gândești la propria persoană.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 februarie 2021

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională sau pragmatică, iar cei care te cunosc cu adevărat, știu acest lucru despre tine. Astăzi ești recunoscătoare pentru oamenii de valoare prezenți în viața ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 februarie 2021

Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru ceilalți. Spre seară simți că armonia și stabilitatea se întorc în viața ta, dar cu toate astea, nesiguranța din unele acțiuni te va face vulnerabilă în fața celor care caută cu orice preț să profite de această postură.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 februarie 2021

Atitudinea impozantă a anumitor persoane cu care comunici te blochează din punct de vedere relațional. Vibrațiile astrelor te îndeamnă să acționezi. În primă fază, indiferent de obiectivele pe care le ai sau de modul în care sunt acestea structurate, asta trebuie să faci, să acționezi.
Articole astro