Horoscopul zilei de 14 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 februarie 2020

Sub energia diadei Soare-Jupiter, astăzi te vei lăsa încântată chiar și de acele persoane pe care de obicei nu le agreezi. Deschiderea socială de care ești capabilă uneori te poate ajuta să vezi lucrurile cu alți ochi, dar și să cunoști persoane interesante.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 februarie 2020

În direcția în care îți îndrepți gândurile, tot acolo se duce și toată energia ta. Deși nimic din ceea ce ți se întâmplă nu poți să controlezi, poți totuși să pui stăpânire asupra propriei minți. Nu o lăsa să îți direcționeze pașii! Fii mai sigură pe tot ceea ce îți dorești de la viață, și implicit de la cei din jur!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 februarie 2020

O persoană de la birou va înțelege greșit o situație în care ești și tu implicată și de aici va izbucni un mare conflict. Deși ți-ai spus punctul de vedere, lucrurile nu se schimbă în favoarea ta. Cu toate astea, nu trebuie să faci din asta drama zilei. Focusează-te pe ceea ce este cu adevărat important!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 februarie 2020

Modul în care ai ajuns să te desconsideri nu te poate ajuta în niciun fel să ajungi la echilibru psihic. Încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul potrivit. Unii colegi de la birou te consideră o persoană mult prea intrusivă. Ai grijă în acest sens!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 februarie 2020

Deși comportamentul tău nu este acceptat de cei din jur, nu îți dorești să te explici. În mai multe momente de pe parcursul acestei zile vei avea ocazia de a intra în contact cu propriul sine. Regăsirea forței interioare presupune un proces de durată, iar perseverența este esențială.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 februarie 2020

Ai nevoie de calmitate și armonie pentru a avea succes în restructurarea propriului psihic zdruncinat de suferință. Chiar dacă nu ești conștientă de acest lucru, tot ceea ce se întâmplă este de bun augur pentru tine. Trebuie doar să îți dai voie să simți tot ceea ce trebuie să simți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 februarie 2020

Această zi va fi una armonioasă pentru tine. În cea mai mare parte a timpului te vei afla printre cei dragi deoarece alegi să nu mergi la birou. Agitația pe care o simți la nivel inconștient va reprezenta pentru tine catalizatorul în tot ceea ce vei face.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 februarie 2020

Ai tendința să spui pe jumătate adevărul, iar acest lucru creează destul de multe conflicte. Interpretarea pe care o aloci anumitor evenimente care au loc în jurul tău nu face decât să îi contrarieze pe cei apropiați. Ești mult prea radicală, iar inflexibilitatea de care dai dovadă nu pare a fi înțeleasă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 februarie 2020

Îți dorești ca în această zi să acționezi complet spontan în tot ceea faci. Dacă îți dorești ca cei din jur să afle cu adevărat ceea ce simți, ar fi bine să vorbești deschis cu ei. Ai mult prea multe așteptări de la orice interacțiune socială de care ai parte, iar asta creează fustrări.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 februarie 2020

Sentimentele haotice pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri amoroase. Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou, iar lucrurile merg ca pe roate în acest sector al vieții tale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 februarie 2020

Energia pozitivă pe care o resimți te face sa fii mai încrezătoare și mai determinată atunci când vine vorba de dezvoltarea profesională. Simți că în ultima perioadă ai stagnat în acest sens. Acum ai nevoie de noi provocări și noi obiective pentru a simți că deții din nou controlul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 februarie 2020

Atunci când vine vorba de carieră, de cele mai multe ori mizezi pe intuiție. Niciodată nu a dat greș. Programul foarte încărcat și solicitant de pe parcursul fiecărei zile îți epuizează resursele fizice. Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă de ceilalți.
Articole astro