Horoscopul zilei de 14 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 februarie 2019

Conflictele dintre colegi sunt tot mai intense, iar atmosfera de lucru nu mai este cum era odată. Astăzi, la birou, îți îndrepți atenția către propriile nevoi. În plan sentimental ai ajuns să iei decizii influențată fiind de anumite standarde sociale. Este complet greșit și iluzoriu ceea ce faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 februarie 2019

Nevoia ta de evadare din cotidian pare să fie din ce în ce mai intensă. Conjunctura energetică întreruptă dintre Marte și Uranus va face ca viața ta să fie mai intensă prin prisma jocurilor de rol pe care vei fi ”obligată” să le pui în scenă. Totul în jurul tău este confuz. Nesiguranța parcă te pândește la orice pas.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 februarie 2019

Având în vedere perioada prin care treci, nevoia de reconectare cu propria persoană devine absolut necesară. Totul în jurul tău pare să fie scăpat de sub control, iar o atitudine delăsătoare accentuează sentimentul de neapartenență pe care îl resimți de ceva timp. Focusează-te pe lucrurile simple din jurul tău!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 februarie 2019

Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte te ajută întotdeauna să minimalizezi numărul de decizii greșite pe care ești tentată să le iei. Nimeni și nimic nu va reuși astăzi să te scoată din zona de confort. Ești foarte sigură pe tot ceea ce reprezinți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 februarie 2019

În plan profesional este nevoie să îți restructurezi și redefinești obiectivele pentru a reuși să ajungi acolo unde îți dorești. Evenimentele personale din ultima perioadă ți-au acaparat concentrarea și acest lucru s-a resimțit și la nivelul carierei.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 februarie 2019

Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, îți dai seama că îți este dificil să accepți un punct de vedere care este diferit de al tău. Nevoia de confirmare absolută face dificilă comunicarea, mai ales când la mijloc se află interese nespuse de ambele părți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 februarie 2019

Nu te îngrijora de faptul că viața ta stagnează într-un punct în care nu te simți împlinită! Oferă-ți timp pentru a recepționa corect toate mesajele pe care Universul încearcă să ți le transmită. Planetele emană multă energie, iar tu trebuie să te lași ”acaparată” de ea.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 februarie 2019

Fără să faci nimic în mod deosebit, atragi privirile, atragi atenția și aprecierea celor din jur. Această postură socială în care te afli te face să te simți plăcut. Simți că este o perioadă propice pentru flirturi, chiar dacă nu ești convinsă unde vrei ca acestea să te conducă din punct de vedere relațional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 februarie 2019

Modul în care se aliniază planetele în aceste zile te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Pentru a putea recăpăta starea de încredere în ceea ce va urma, ai nevoie să fii înconjurată de persoane pozitive și despre care știi că te vor acompania pe orice drum vei păși.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 februarie 2019

Oricât de mult te străduiești să arăți celor din jur că ești ok, veștile de care ai parte în această zi te pun la pământ. Ai nevoie să accepți cu maturitate și aceste momente de vulnerabilitate de care ai parte. ”A cădea” nu înseamnă niciodată a renunța!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 februarie 2019

Persoana iubită te găsește mereu vinovată de micile conflicte care au loc între voi. Este posibil ca într-adevăr să fie o problemă de comunicare în relație. Cu toate astea, este important să se găsească adevărata sursă de neconcordanță, fără însă a vă acuza sau răni reciproc.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 februarie 2019

Starea de agresivitate pe care o resimți astăzi are multe explicații. Te afli într-o perioadă de expansiune profesională și provocările de care ai parte îți dau peste cap propriile tabieturi. Ești nevoită să rămâi peste program la birou, iar partenerul de viață va fi contrariat de explicațiile pe care le oferi în acest sens.  
Articole astro