Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 decembrie 2020

Atunci când vine vorba de anumite relații importante pentru tine, tot ceea ce ai construit până în prezent se poate nărui într-o secundă dacă nu vei acționa prudent. Astre pline de inspirație și energie se pare că te vor ghida pe parcursul întregii zile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 decembrie 2020

În situații conflictuale încearcă să adopți o atitudine pasivă și fii mai puțin agresivă. Această tactică te poate ajuta să fii mai detensionată. Pe moment însă este posibil să nu îți dai seama de efectele benefice pe care le are asupra ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 decembrie 2020

Deși îți dorești o viață securizată, din toate punctele de vedere, trăiești mereu la limită. Adrenalina cu care îți ”îmbeți” existența zi de zi simți că te scoate din anonimat. În spatele acestei dinamici este posibil să se afle un sentiment profund de teamă de eșec.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 decembrie 2020

Influențele astrale nu se dezmint pe întreg parcursul zilei. Treci de la o stare psihică la alta și parcă nu îți găsești locul în acest univers. Familia ajunge să îți desconsidere comportamentul impulsiv. Acest fapt te întristează și te face să te îndepărtezi de cei dragi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 decembrie 2020

Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Ești foarte ambițioasă şi te lași condusă de ceea ce simți, indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi. O bună parte din prietenii pe care îi ai sunt consternați de deciziile radicale pe care le iei la orice pas.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 decembrie 2020

Lasă-i pe cei din jur să fie alături de tine! Respingerea pe care o proiectezi în plan social ajunge să te îndepărteze chiar și de mentorii tăi. Prietenii îți cunosc destul de bine slăbiciunile și nevoile și de cele mai multe ori nu insistă asupra acestor aspecte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 decembrie 2020

Dacă ești surprinsă de efectele pe care le au acțiunile tale, încearcă să îți dai seama ce ai putea face diferit. Lasă-i pe cei din jur să fie alături de tine! Nu mai subestima capacitatea altora de a empatiza cu situațiile delicate prin care treci. Percepția fiecăruia este diferită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 decembrie 2020

Starea de sănătate nu este deloc favorabilă în această perioadă. Treci prin momente destul de dificile din acest punct de vedere. Nici în plan sentimental lucrurile nu stau prea bine. Treci printr-o despărțire bruscă și ai nevoie de timp pentru a înțelege ceea ce viața dorește să îți transmită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 decembrie 2020

În sfârșit simți într-un mod palpabil fericirea de care ai parte. Natura relațiilor pe care le ai cu anumiți oameni te ajută să te definești ca persoană. Investiția pe care o faci în mod constant în dezvoltarea personală îți crește încrederea în sine și rezistența la frustrare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 decembrie 2020

Energia pozitivă pe care o resimți te face sa fii mai încrezătoare și mai determinată atunci când vine vorba de dezvoltarea profesională. Simți că în ultima perioadă ai stagnat în acest sens. Acum ai nevoie de noi provocări și noi obiective pentru a simți că deții din nou controlul.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 decembrie 2020

Treci printr-o perioadă în care partea profesională primează. Chiar dacă cei din jur nu îți înțeleg alegerile, eviți să te mai justifici. Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea propriului confortul psihic și emoțional. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 decembrie 2020

De cele mai multe ori mizezi pe intuiție. Niciodată nu a dat greș. Cu toate astea, ai în spate și un plan bine structurat. Ziua de astăzi te pune față în față cu provocări profesionale inedite, dar tot ceea ce trăieși îți oferă enorm de multă satisfacție.
Articole astro