Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 decembrie 2019

Atitudinea impozantă a anumitor persoane cu care comunici te blochează din punct de vedere relațional. Vibrațiile astrelor te îndeamnă să acționezi. În primă fază, indiferent de obiectivele pe care le ai sau de modul în care sunt acestea structurate, asta trebuie să faci, să acționezi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 decembrie 2019

Fără să faci nimic în mod deosebit, atragi privirile, atragi atenția și aprecierea celor din jur. Această postură socială în care te afli te face să te simți plăcut. Simți că este o perioadă propice pentru flirturi, chiar dacă nu ești convinsă unde vrei ca acestea să te conducă din punct de vedere relațional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 decembrie 2019

Noua călătorie în interes de serviciu aduce în viața ta noutăți la nivel emoțional. Încă descoperi lucruri despre sine și asta te face să rămâi focusată asupra paletei de emoții. În-afară de carieră, încearcă să îți faci timp și pentru prieteni și familie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 decembrie 2019

Oricât de mult te străduiești să arăți celor din jur că ești ok, veștile de care ai parte în această zi te pun la pământ. Ai nevoie să accepți cu maturitate și aceste momente de vulnerabilitate de care ai parte. ”A cădea” nu înseamnă niciodată a renunța!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 decembrie 2019

Soarele și Jupiter ”compun” un duet energetic care nu va putea fi ignorat. Modul în care acesta se va resimți la nivel personal te va forța să acționezi în consecință. Ideile mărețe pe care le ai pot schimba destine dacă sunt puse în aplicare. Trebuie doar să ai mai multă încredere în tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 decembrie 2019

Odată cu intrarea cu adevărat în drepturi a vremii capricioase, Uranus va ocupa o poziție retrogradă în raport cu mai multe planete. Această repoziționare va aduce conflicte în plan personal și te va forța să iei decizii radicale. Orice acțiune este mult mai importantă decât pasivitatea.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 decembrie 2019

Tu știi despre sine că ești capabilă să faci anumite lucruri sau să îți împlinești misiunea pe acest Pământ, dar oare cei din jur știu asta? Te raportezi tot mai mult la ceea ce cred sau presupun cei din jur. Răspunsul la această întrebare nu este relevant atât timp cât tu rămâi fidelă propriilor sentimente și emoții.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 decembrie 2019

În situații conflictuale încearcă să adopți o atitudine pasivă și fii mai puțin agresivă. Această tactică te poate ajuta să fii mai detensionată. Pe moment însă este posibil să nu îți dai seama de efectele benefice pe care le are asupra ta. Tot ceea ce ai construit până în prezent se poate nărui într-o secundă dacă nu vei acționa prudent.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 decembrie 2019

Deși nu știi să ”joci” de pe o poziție defensivă, sunt situații în care te lași ghidată de intuiție. Prima jumătate a zilei va fi dedicată dezvoltării personale. Ai multe proiecte de finalizat și nu vei avea prea mult timp la dispoziție pentru nimic din ceea ce presupune implicarea în relații emoționale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 decembrie 2019

Fără să îți dorești în mod clar acest lucru, te vei surprinde vorbind destul de des despre propriile sentimente. Ai nevoie ca cei din jur să își dea seama cât de intense sunt bătăliile pe care le duci cu propriul sine. Dacă îți dorești să ai parte de un altfel de start în ceea ce privește cariera, este important ca de data asta să îți creionezi cu atenție obiectivele.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 decembrie 2019

La începutul acestei zile vei avea multe momente pline de inspirație care îți vor oferi șansa de a aduce schimbări semnificative în viața ta. Mai mult decât atât, faptul că ești foarte deschisă și comunicativă, te va ajuta să atragi de partea ta acele persoane care pot face diferența în ceea ce privește parcursul tău profesional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 decembrie 2019

Un Marte plin de inspirație pare că te va ghida pe parcursul acestei zile. De multe ori simți că ai avea nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. La birou taskurile care îți sunt alocate sunt mereu urgente. Pentru tine acest mod de lucru este o adevărată sursă de stres și anxietate. 
Articole astro