Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 decembrie 2018

Persoana iubită te găsește mereu vinovată de micile conflicte care au loc între voi. Este posibil ca într-adevăr să fie o problemă de comunicare în relație. Cu toate astea, este important să se găsească adevărata sursă de neconcordanță, fără însă a vă acuza între voi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 decembrie 2018

Îți dorești foarte mult să lași lucrurile să decurgă de la sine. Cu toate astea, uneori vrei să forțezi anumite contexte deoarece ești nerăbdătoare. Nu este indicat să ai o asemenea atitudine. Tot ceea ce ai construit până în prezent se poate nărui într-o secundă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 decembrie 2018

Fără să faci nimic în mod deosebit, atragi privirile, atragi atenția și aprecierea celor din jur. Această postură socială te face să te simți plăcut. Simți că este o perioadă propice pentru flirturi, chiar dacă nu ești convinsă unde vrei ca acestea să te conducă.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 decembrie 2018

Sentimentele haotice pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri amoroase. Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou, iar lucrurile merg ca pe roate în acest sector al vieții tale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 decembrie 2018

Energia pozitivă pe care o resimți te face sa fii mai încrezătoare și mai determinată atunci când vine vorba de dezvoltarea profesională. Simți că în ultima perioadă ai stagnat în acest sens. Acum ai nevoie de noi provocări și noi obiective pentru a simți că deții din nou controlul.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 decembrie 2018

Treci printr-o perioadă în care partea profesională primează. Chiar dacă cei din jur nu îți înțeleg alegerile, eviți să te mai justifici. Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea propriului confortul psihic și emoțional. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 decembrie 2018

Conexiunile interpersonale sunt foarte importante în viața ta. Forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Persoana iubită este posibil să fie avansată într-o nouă funcție, iar pe tine te va încerca un sentiment de invidie. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 decembrie 2018

O prietenă de suflet trece prin schimbări radicale în ceea ce privește viața personală. În acest context îți revine sarcina de a-i insufla încredere cu privire la noile începuturi de care are parte. Influența preponderentă a lui Saturn de pe parcursul întregii zile se va resimți la nivel energetic.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 decembrie 2018

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională sau pragmatică, iar cei care te cunosc cu adevărat, știu acest lucru despre tine. Mai mult decât atât, nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a unei acțiuni pe care vrei să o faci deoarece riscuri există la orice pas.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 decembrie 2018

Atunci când vine vorba de obiectivele profesionale, ești pur si simplu de neoprit. Ești foarte sigură pe acțiunile tale. Sunt mulți cei care se simt amenințați de persoana ta, mai ales atunci când totul în jur este la limită. Indiferent de atitudinea pe care o adopți în relația personală, persoana iubită te susține necondiționat.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 decembrie 2018

Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Ești foarte ambițioasă şi te lași condusă de ceea ce simți, indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi. O bună parte din prietenii pe care îi ai sunt consternați de deciziile radicale pe care le iei la orice pas.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 decembrie 2018

Nimic din ceea ce ți se întâmplă astăzi nu este la voia întâmplării. Zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi, iar această stare interioară îți dictează acțiunile. Aștepți cu nerăbadare weekendul pentru a petrece timp de calitate alături de prieteni cu care te revezi după mult timp.
Articole astro