Horoscopul zilei de 14 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 august 2019

Având în vedere conexiunea critică pe care Saturn o are cu Soarele, pe parcursul acestei zile te vei afla în postura de a face lucruri care îți aduc o reală plăcere, dar care cu siguranță te vor scoate din zona de confort. Sentimentul ”de acasă” pe care îl simți mereu în apropierea celor dragi te face să te întorci mereu către ei.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 august 2019

Având în vedere că astăzi ai nevoie să îți ”hrănești” partea mai puțin vulnerabilă, vei căuta să te afli în tot felul de contexte care te vor face să simți că deții controlul. Modul în care alegi să acționezi denotă o ușoară tensiune din partea ta și îi face confuzi pe interlocutorii tăi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 august 2019

Deși pentru tine aprecierile externe nu reprezintă o sursă de motivație, te încântă totuși atunci când acțiunile tale sunt lăudate lși apreciate. Te încrezi în cei din jur condusă fiind de instinct, chiar dacă acesta poate da greș uneori.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 august 2019

Lasă-i pe cei din jur să fie alături de tine și nu mai forța ideea de individualitate! Respingerea pe care o proiectezi în plan social ajunge să te îndepărteze chiar și de mentorii tăi. Din păcate, în anumite prietenii cu valoare emoțională puternică pentru tine ai ajuns să fii subminată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 august 2019

Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta, chiar dacă starea ta de spirit nu este dintre cele mai bune. Sunt persoane care vor profita la maxim de starea ta vulnerabilă. Chiar dacă vorbești deschis despre propriile sentimente, această acțiune nu îți aduce niciun plus de confort psihic. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 august 2019

De cele mai multe ori mizezi pe intuiție. Niciodată nu a dat greș. Cu toate astea, ai în spate și un plan bine structurat. Ziua de astăzi te pune față în față cu provocări profesionale inedite, dar tot ceea ce trăieși îți oferă enorm de multă satisfacție.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 august 2019

Sunt contexte în care este nevoie să fii mai chibzuită și echilibrată, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Îți dorești o schimbare în viața ta. Această dorință aprigă te face să fii sigură pe tot ceea ce urmează să faci. Încrederea în propria persoană contează foarte mult în orice moment de cumpănă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 august 2019

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Reproșurile în acest sens vin din mai multe părți, iar tu se pare că simți la fel. Poate este indicat totuși să cauți să echilibrezi balanța, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit. În primul rând, este important să te gândești la propria persoană.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 august 2019

Astăzi lucrurile se pot înrăutăți în anumite sectoare ale vieții tale dacă pierzi controlul asupra unor aspecte pe care tu le consideri totuși ca fiind banale. Interesele tale în această perioadă sunt doar cele de natură familială. Deși îți este destul de dificil să te adaptezi situației prin care treci, consideri că faci față cu brio provocărilor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 august 2019

Simți că este o perioadă propice pentru flirturi, chiar dacă nu ești convinsă unde vrei ca acestea să te conducă. Nu te simți pregătită pentru o relație adevărată. Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea propriului confort psihic.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 august 2019

În plan profesional ești mult mai proactivă decât de obicei, iar asta atrage privirile celor din jur. Deși unii colegi pot părea surprinși de noul tău comportament, nu vor încerca să îi ofere un anumit sens. A acționa în favoarea propriei persoane îți aduce o satisfacție extraordinară.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 august 2019

Tot ceea ce ai construit până în prezent în plan personal se poate nărui într-o secundă dacă nu vei acționa prudent. A te lăsa iubită de cel de lângă tine îți oferă ocazia de a afla lucruri noi despre sine. Nu ”umbri” cu indiferența ta aceasta posibilitate!
Articole astro