Horoscopul zilei de 14 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 august 2018

Viaţa ta are nevoie de claritate din mai multe puncte de vedere. Ziua se anunță destul de dificilă din punct de vedere emoțional. Frustrările pe care le trăiești în raport cu anumite gânduri sau dorințe te fac să îți schimbi prioritățile. Schimbările sunt de bun augur pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 august 2018

Această zi aduce multă energie şi entuziasm în viaţa ta. Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta, chiar dacă starea ta de spirit nu este dintre cele mai bune. Mișcarea în aer liber și atenția pe care o acorzi alimentației te fac să te simți mai vie și plină de vitalitate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 august 2018

Astăzi te lași dusă ca de un val în forță. Ai senzația că nu mai deții deloc controlul asupra lucrurilor din viața ta. Sunt persoane care vor profita la maxim de starea ta vulnerabilă. Chiar dacă vorbești deschis despre propriile sentimente, această acțiune nu îți aduce niciun plus de confort psihic. 

 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 august 2018

Simți că deții controlul. Acesta este motivul pentru care încerci să îți impui punctul de vedere în cadrul interacțiunilor sociale pe care le ai astăzi. De cele mai multe ori mizezi pe intuiție. Niciodată nu a dat greș. Cu toate astea, ai în spate și un plan bine structurat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 august 2018

Energia planetelor îți induce astăzi o stare de spirit pozitivă. Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai. Noul început de care ai parte este tot ceea ce ai nevoie în această perioadă. Tot ceea ce se întâmplă are o mare însemnătate pentru tine ca femeie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 august 2018

Nu te îngrijora de faptul că viața ta stagnează într-un punct în care nu te simți împlinită! Totul se întâmplă cu un anumit scop. Chiar dacă pe parcursul întregii zile simți o cumplită stare de apatie, seara te găsește exuberantă și pregătită pentru ieșirea în oraș planificată de acum ceva timp.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 august 2018

Ai senzația că ești singura care își dă interesul pentru binele companiei. Acest fapt te face să fii destul de agresivă și indisponibilă atunci când ți se solicită ajutorul. Cu toate astea, este important să afli mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă înainte de a lua astfel de decizii radicale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 august 2018

persoană necomunicativă va reuși astăzi să îți testeze răbdarea. La birou, dar și în viața de zi cu zi te-ai săturat de indolența celor din jur. Îți este tot mai dificil să nu te lași condusă de primul impuls atunci când lucrurile care se întâmplă nu sunt în concordanță cu valorile pe care le ai.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 august 2018

Treci printr-o perioadă în care partea profesională primează. Chiar dacă cei din jur nu îți înțeleg alegerile, eviți să te mai justifici. Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea confortului tău psihic și emoțional. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 august 2018

Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare. Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 august 2018

Programul foarte încărcat și solicitant de la birou îți epuizează resursele fizice. Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru multe persoane cu care vei interacționa. Dorința de a te face plăcută de cei din jur nu mai este un criteriu în ceea ce privește stima de sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 august 2018

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Reproșurile în acest sens vin din mai multe părți, iar tu se pare că simți la fel. Poate este indicat totuși să cauți să echilibrezi balanța, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit. În primul rând, este important să te gândești la propria persoană.
Articole astro