Horoscopul zilei de 14 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 aprilie 2020

Atunci când simți că totul în jur este amenințător pentru tine, devii defensivă. Această atitudine radicală poate duce la destrămarea unor relații importante pentru tine. Din păcate, sunt multe persoane în viața ta care nu mai agreează un astfel de comportament.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 aprilie 2020

”Toxicitatea” de care ai parte în plan emoțional te împiedică să iei deciziile corecte. Te lași dusă ca de un val în forță. Ai senzația că nu mai deții deloc controlul asupra lucrurilor din viața ta. Sunt persoane care vor profita la maxim de starea ta vulnerabilă din aceste zile.

 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 aprilie 2020

Emoţiile puternice pe care le ai ies la suprafaţă în contexte în care nu te aştepţi. Tot ceea ce trăiești este copleșitor pentru tine în această perioadă a vieții. Ai nevoie de afecțiune și armonie pentru a avea succes în ”restructurarea” propriului psihic zdruncinat de haosul în care trăiești zi de zi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 aprilie 2020

Respectul de sine câștigat cu greu poate fi ușor de spulberat de acele persoane care îți cunosc slăbiciunile. Atunci când vine vorba de carieră, de cele mai multe ori mizezi pe intuiție. Niciodată nu a dat greș. Cu toate astea, ai în spate și un plan bine structurat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 aprilie 2020

Viaţa ta are nevoie de claritate din mai multe puncte de vedere. Ziua se anunță destul de dificilă din punct de vedere emoțional. Frustrările pe care le trăiești în raport cu anumite gânduri sau dorințe te fac să îți schimbi prioritățile. Schimbările sunt de bun augur pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 aprilie 2020

Împlinirea din plan personal este esențială pentru echilibrul tău interior, mai ales atunci când viața îți scoate în cale destul de multe provocări. În plan profesional ai multe lucruri pe care dorești să le pui în aplicare, chiar dacă sunt persoane care nu se încred cu adevărat în tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 aprilie 2020

Viața personală îți aduce multe satisfacții în această perioadă. Pui capăt unei relații romantice toxice, reușești să ieși din negura în care te aflai, te gândești să te muți într-o locuință nouă și ai câteva proiecte personale cărora te dedici trup și suflet.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 aprilie 2020

Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare și tangibile şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. Evenimentele din familie te afectează destul de serios. Pentru tine este importantă armonia în relațiile cu cei din jur.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 aprilie 2020

La birou, dar și în viața de zi cu zi te-ai săturat de indolența celor din jur. Ai senzația că ești singura care își dă interesul pentru binele companiei. Acest fapt te face să fii destul de agresivă și indisponibilă atunci când ți se solicită ajutorul de către anumite persoane.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 aprilie 2020

Tot ceea ce ai construit până în prezent în plan personal se poate nărui într-o secundă dacă nu vei acționa prudent. A te lăsa iubită de cel de lângă tine îți oferă ocazia de a afla lucruri noi despre sine. Nu ”umbri” cu indiferența ta aceasta posibilitate!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 aprilie 2020

Decizia de a lucra puțin la aspectul fizic este una excelentă și te poate ajuta la armonizarea echilibrului interior. Natura relațiilor pe care le ai cu anumiți oameni te ajută să te definești ca persoană. În plan profesional te lași aspecte pe care oricum nu le poți controla.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 aprilie 2020

Având în sfera energetică planetele Jupiter și Marte, această zi va fi caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși pe alocuri te simți nesigură cu privire la anumite decizii, o să te lași ghidată de ceea ce simți.
Articole astro