Horoscopul zilei de 14 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 aprilie 2019

Ești conștientă că implementarea unor tabieturi te poate ajuta să îți recapeți vitalitatea, dar ești destul de delăsătoare. Deși vezi direct efectele anumitor intenții pe care le ai, nu reușești să îți creionezi o traiectorie pe care să o respecți în mod fidel.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 aprilie 2019

Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care le-o oferi este temelia legăturii pe care o ai cu ei. În plan emoțional o să trăiești dezamăgiri care te vor răni destul de mult. Într-adevăr, ai nevoie de un nou sens dat relației personale. Aceasta nu te mai împlinește.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 aprilie 2019

Îți dorești nespus de mult o schimbare în viața ta. Această dorință aprigă te face să fii sigură pe tot ceea ce urmează să faci, mai ales atunci când este cazul să elimini din viața ta persoane sau lucruri care te țin în loc. Alege să te bucuri de toate micile plăceri pe care le trăiești!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 aprilie 2019

Trebuie să iei decizii radicale care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Încrederea în propria persoană contează foarte mult în aceste momente. Ea te ghidează. Unele relații din viața ta devin mai dificile în momentul în care comunicarea este una deficitară.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 aprilie 2019

Uneori vrei să forțezi anumite contexte deoarece ești nerăbdătoare ca rezultatele să apară sub forma pe care tu ți-o dorești. Nu este indicat să ai o asemenea atitudine. Tot ceea ce ai construit până în prezent se poate nărui într-o secundă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 aprilie 2019

Atunci când simți că totul în jur este amenințător pentru tine, devii defensivă. Această atitudine radicală poate duce la destrămarea unor relații importante pentru tine. Din păcate, sunt multe persoane în viața ta care nu mai agreează un astfel de comportament.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 aprilie 2019

Dramă, emoție, intensitate, confuzie, toate la un loc adaugă un plus de exuberanță propriei vieți. În ceea ce privește cariera, consideri că ai nevoie de o pauză. A te relaxa este tot ceea ce ai nevoie, iar această zi de duminică este perfectă să îi faci pe plac sufletului.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 aprilie 2019

”Toxicitatea” de care ai parte în plan emoțional te împiedică să iei deciziile corecte. Te lași dusă ca de un val în forță. Ai senzația că nu mai deții deloc controlul asupra lucrurilor din viața ta. Sunt persoane care vor profita la maxim de starea ta vulnerabilă din aceste zile.

 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 aprilie 2019

Persoana iubită te găsește mereu vinovată de micile conflicte care au loc între voi. Este posibil ca într-adevăr să fie o problemă de comunicare în relație. Cu toate astea, este important să găsiți adevărata sursă de neconcordanță, fără însă a vă acuza reciproc.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 aprilie 2019

Emoţiile puternice pe care le ai ies la suprafaţă în contexte în care nu te aştepţi. Tot ceea ce trăiești este copleșitor pentru tine în această perioadă a vieții. Ai nevoie de afecțiune și armonie pentru a avea succes în ”restructurarea” propriului psihic zdruncinat de haosul în care trăiești zi de zi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 aprilie 2019

Pe parcursul întregii zile primești impulsuri energetice evidente din partea lui Jupiter. Începi să fii mai puțin extravagantă și mai puțin extrovertită decât de obicei, deși acest mod de a fi nu ți se potrivește. Uneori îți face bine să adopți o asemenea atitudine în plan social.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 aprilie 2019

Lucrurile din viața ta au intrat pe un făgaș normal. Modul în care reușești acum să te bucuri de tot ceea ce ai parte este rezultatul unui proces îndelungat. Acum știi că tot ceea ce ai facut cândva a avut un sens anume care îți era necunoscut.
Articole astro