Horoscopul zilei de 13 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 13 septembrie 2018

Cariera ta are de suferit de pe urma instabilității emoționale. Este posibil ca implicarea în ceea ce faci să lase de dorit, mai ales având în vedere faptul că la birou este nevoie să rămâi consecventă în acțiuni pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 13 septembrie 2018

Evenimentele care au loc în viața ta nu te fac decât să crezi din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă eșecul. Cu toate astea, pe alocuri găsești unele ”ancore” de care te agăți pentru a ieși la liman. Familia trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 13 septembrie 2018

Trebuie să lucrezi la comunicare. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor. Chiar dacă nu îți dai seama de acest lucru, ești foarte încărcată din punct de vedere emoțional. Acesta este motivul oboselii psihice pe care o resimți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 13 septembrie 2018

Venus pare să îți îngreuneze luarea deciziilor în plan personal. Confuzia pe care o resimți te forțează să îți mai acorzi timp. Chiar și atunci când ai senzația că toate lucrurile sunt în favoarea ta, viața are pentru tine noi surprize. La birou ai șansa de a lucra cu oameni competenți și profesioniști.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 13 septembrie 2018

Chiar dacă intenţiile tale sunt mereu dintre cele mai onorabile, nu reuşeşti să le transpui în plan social. Sunt mulți cei care își doresc ca tu să dai greș! Trebuie să fii mai vigilentă și să preiei inițiativa ori de câte ori ai ocazia. Modul în care îți expui ideile este definitoriu pentru succesul tău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 13 septembrie 2018

Firea introvertită care te caracterizează uneori te ”forțează” să te îndepărtezi de toți cei care pot avea o influență benefică asupra echilibrului tău. Ai o încredere în sine de nestrămutat. Nu îți dorești ca nimeni să îți dea sfaturi sau să aibă păreri cu privire la deciziile pe care le iei.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 13 septembrie 2018

Astăzi nu reușești să duci la îndeplinire nimic din ceea ce îți propui. Starea de spirit agitată are efecte vizibile asupra motivației tale. Cuvintele pot deveni inamicul tău principal în ceea ce privește viața personală. Ești foarte categorică cu cel de lângă tine și alegi cuvinte greoaie pentru a exprima frustrarea pe care o simți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 13 septembrie 2018

Opoziția dintre Venus și Saturn se va resimți destul de puternic la nivel energetic. Tot ceea ce faci are amprenta instabilității tale emoționale. Chiar dacă deciziile pe care le iei uneori par stupide în ochii multora, tu știi cel mai bine ce trebuie să faci pentru propria fericire.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 13 septembrie 2018

Eficiența de care dai dovadă în cadrul activității de la birou te ajută să te faci remarcată. Cu toate astea, consideri că un nou job este ceea ce ai nevoie în momentul de față. Ai nevoie de un nou început, chiar dacă perspectiva acestui lucru te sperie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 13 septembrie 2018

În sfârșit îți îndrepți atenția către propriile nevoi. În plan sentimental ai ajuns să iei decizii influențată fiind de anumite standarde sociale. Este complet greșit ceea ce faci. Pe termen lung, doar sentimentele autentice te vor ajuta să îți găsești împlinirea.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 13 septembrie 2018

Consideri că nimic din ceea ce spui sau faci nu prezintă importanță în fața acțiunilor unei persoane importante pentru tine. Nu este benefic pentru tine să te lași acaparată de dinamica personalității celor din jur. Este ca și cum te-ai nega pe sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 13 septembrie 2018

Astăzi inducerea unei stări calme și focusate va fi cu atât mai dificilă cu cât vei fi înconjurată de persoane pesimiste și axate pe ideea de eșec. Deși ai multe lucruri de zis, alegi să le reprimi. Un astfel de comportament evaziv te poate scuti de conflicte inutile, mai ales la birou.
Articole astro