Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 13 ianuarie 2019

Astăzi te simți extraordinar. Naturalețea cu care te miști, cu care comunici, cu care iubești te face să fii admirată de către cei din jur. Firea ta sensibilă, dar și luptătoare, oferă mereu celor din jur o viziune pozitivă asupra personalității tale. Ai încredere în propriile visuri!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 13 ianuarie 2019

Din nou Jupiter este călăuzitorul tău astăzi. Tot ceea ce faci este plin de pasiune și exuberanță. Te simți pregătită pentru orice tip de provocare, chiar și atunci când vine vorba de cele emoționale. Norocul îți surâde și în plan profesional. Se anunță, cât de curând, o promovare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 13 ianuarie 2019

În această zi de weekend, Mercur în colaborare energetică cu Jupiter va pune sub lupă o relație care este foarte importantă pentru tine. Deși prin tot ceea ce înveți să faci te îndrepți spre un sine care să nu mai proiecteze așteptări asupra celor din jur, acest proces este unul minuțios și pentru toată viața.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 13 ianuarie 2019

Întrebarea care îți tot vine în minte pe parcursul întregii zile se referă la vulnerabilitatea pe care o resimți în relația personală. Un viitor alături de cel pe care îl iubești nu este ceva de care tu să fii sigură, indiferent de urcușurile sau coborâșurile pe care le treceți împreună.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 13 ianuarie 2019

Având în vedere că astăzi ai nevoie ”să îți hrănești” partea vulnerabilă, vei căuta să te afli în tot felul de contexte care te vor face să simți că deții controlul. Modul în care alegi să acționezi denotă o ușoară tensiune din partea ta și îi face confuzi pe interlocutorii tăi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 13 ianuarie 2019

Având în vedere conexiunea critică pe care Saturn o are cu Mercur pe parcursul acestei zile, te vei afla în postura de a alege să faci lucruri care îți fac reală plăcere, dar care cu siguranță te vor scoate din zona de confort. Sentimentul ”de acasă” pe care îl simți mereu în apropierea celor dragi, te face să te întorci mereu la ei.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 13 ianuarie 2019

Dacă ești surprinsă de efectele pe care le au acțiunile tale, încearcă să îți dai seama ce ai putea face diferit. Lasă-i pe cei din jur să fie alături de tine și nu mai forța ideea de individualitate! Respingerea pe care o proiectezi în plan social ajunge să te îndepărteze chiar și de mentorii tăi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 13 ianuarie 2019

Deși nu îți dai seama de acest lucru sau poate nu accepți asta, ești o ființă umană. Din când în când, te afli față în față cu eșecurile, cu ”căderile” abrupte și nu deții super puteri. Dă-ți voie să simți toate aceste lucruri! Ai nevoie de autenticitate, mai ales în raport cu propria persoană.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 13 ianuarie 2019

Astăzi te simți obosită și epuizată din punct de vedere psihic și de aceea vei profita că este zi de weekend. Începi să încetinezi puțin ritmul în care îți trăiești viața și să dai sens tocmai acelor lucruri pe care le consideri insignifiante. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 13 ianuarie 2019

Din păcate, în anumite prietenii cu valoare emoțională puternică pentru tine ai ajuns să fii subminată. Nu îți dai seama exact cum ai permis să se creeze acest raport între tine și persoanele în cauză, dar știi că îți aduce o stare de disconfort și vei încerca să îl neutralizezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 13 ianuarie 2019

Având în vedere implicarea ta constantă, reușești să îți aduci aportul într-un mod evident în tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Deși pentru tine aprecierile externe nu reprezintă o sursă de motivație, te încântă totuși atunci când acțiunile tale sunt lăudate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 13 ianuarie 2019

Te încrezi în cei din jur condusă fiind de instinct, chiar dacă acesta poate da greș. În acest weekend îți dai seama că ai nevoie de noi provocări profesionale. Rutina pe care ai ajuns să o trăiești zi de zi la birou îți afectează și armonia din relația personală. Ești mai mereu irascibilă și nemulțunită, de orice.
Articole astro