Horoscopul zilei de 13 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 13 februarie 2022

Astăzi, mai mult ca niciodată, vei fi calculată și sigură pe propriile acțiuni. Chiar dacă sunt contexte care te îndeamnă la compromisuri, nu vei alege calea de mijloc pentru a obține ceea ce îți dorești. Maniera disciplinată în care faci lucrurile te ajută întotdeauna să îți atingi obiectivele.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 13 februarie 2022

Întrebarea care îți tot vine în minte pe parcursul întregii zile se referă la vulnerabilitatea pe care o resimți în relația personală. Un viitor alături de cel pe care îl iubești nu este ceva de care tu să fii sigură, indiferent de urcușurile sau coborâșurile pe care le treceți împreună.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 13 februarie 2022

Agitația din jurul tău va lăsa repercursiuni asupra dispoziție tale psihice. A pierde timp și energie acționând în defavoarea ta, este o alegere greșită. Chiar dacă unele relații nu îți mai aduc împlinirea de altădată, nu te mai agăți de ele, iar acest lucru este unul important pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 13 februarie 2022

Ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți. Această zi te găsește preocupată de aspecte insignifiante ale propriei vieți. Mai mult decât atât, alegi să nu vorbești despre ceea ce simți. Prietenii sunt îngrijorați în legătură cu starea ta de spirit.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 13 februarie 2022

Chiar dacă nu ai o dispoziție foarte bună, este o zi potrivită pentru negocierea la locul de muncă. Ar fi bine să profiți de acest lucru. Sănătatea ta pare să fie tot mai șubredă. Ar fi indicat să începi o cură cu vitamine, iar activitatea fizică este important să nu lipsească din rutina zilnică.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 13 februarie 2022

Atâta timp cât ai stabilitate şi securitate afectivă, te simţi fericită. Partea financiară este posibil să îţi influenţeze destul de mult deciziile pe care le iei în plan personal. Eşti conştientă că aceste două planuri merg de cele mai mult ori in paralel şi pentru a avea succes, este nevoie să ajungi la un echilibru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță  - horoscop azi, 13 februarie 2022

Consideri despre sine că ești o fire ”alergică” la tot ceea ce înseamnă ”dramă”. Nu îți place acest cuvât și nu rezonezi niciodată cu stările celor din jur care se descriu în jurul acestei noțiuni. Ești o fire plină de vitalitate, pozitivă, exuberantă și crezi mult în puterea propriilor gânduri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 13 februarie 2022

Într-o relație, tu ești cea care este la conducere și ia decizii. Partenerul se revoltă ori de câte ori are ocazia. Dacă vrei un viitor alături de el, este nevoie să faci compromisuri. Din păcate, nu ești sigură că ceea ce trăiești în prezent este ceea ce îți dorești și pentru viitor.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 13 februarie 2022

Din păcate, în anumite prietenii cu valoare emoțională puternică pentru tine ai ajuns să fii subminată. Nu îți dai seama exact cum ai permis să se creeze acest raport între tine și persoanele în cauză, dar știi că îți aduce o stare de disconfort și vei încerca să îl neutralizezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 13 februarie 2022

Sentimentele de frustare care îți conduc acțiunile sunt periculoase. Te lași atrasă într-o stare de spirit confuză din care îți va fi greu să îți revii. Chiar dacă ești de părere că nu știi să faci asta, cere ajutorul acelei persoane din viața ta în care ai încredere și cu care poți fi sinceră întru totul.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 13 februarie 2022

Te simți indignată de opiniile anumitor persoane și chiar încerci să le schimbi percepția până în punctul în care consideri inutil un astfel de demers. Mișcarea fizică este singura ”bogăție” pe care fiecare dintre noi o are la dispoziție în orice moment al vieții.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 13 februarie 2022

Ești foarte calculată și nu lași jos garda nici măcar în situațiile în care un astfel de comportament se impune de la sine. Ceri mult prea multe și de la propria persoană și toată această nevoie de control va ajunge să te epuizeze în cele din urmă.  
Articole astro