Horoscopul zilei de 13 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 13 februarie 2020

Viața ta este un haos total în această perioadă. Nu mai deții controlul asupra propriilor fapte. Nu mai ești perseverentă ca altădată, iar efectele negative încep să fie tot mai evidente. Ziua aceasta de joi te găsește plictisită și complet dezinteresată de tot ceea ce este în jurul tău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 13 februarie 2020

În ceea ce te privește, tot ceea ce ai trăit odată este integrat și uitat. Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Expune-ţi intenţiile într-un mod clar şi concis! Cei din jur te consideră o persoană valoroasă din punct de vedere profesional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 13 februarie 2020

Pe parcursul acestei zile vei alege să te retragi din agitația din jur și să te focusezi doar pe propriile nevoi. Aspirațiile profesionale pe care le ai îți surescitează perspicacitatea. Astăzi te vei afla în mijlocul acțiunii, indiferent de dispoziția emoțională care te va încerca.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 13 februarie 2020

Obsesia pe care o trăiești în raport cu viața profesională, ajunge să îți creeze dificultăți în viața personală. Modul în care te adresezi celor din jur transpune cu exactitate ideile pe care le ai. Te simți vulnerabilă din punct de vedere emoțional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 13 februarie 2020

Ai foarte multe așteptări, iar tot ceea ce faci este să proiectezi propriile frustrări asupra altora. Acesta nu este un mecanism de apărare sănătos. Faptul că ești mereu alături de cei dragi, te ajută și să descoperi lucruri noi despre propriile limite emoționale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 13 februarie 2020

Deși astrele te influențează destul de mult atunci când vine vorba de alegerile pe care trebuie să le faci, până la urmă primează ceea ce simți și nevoile pe care le ai. Relațiile pe care le ai cu cei din jur au fost mereu pentru tine surse inestimabile de stres, iar acum trebuie să începi să te respecți mai mult.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 13 februarie 2020

Te lași condusă de emoții și reușești să vezi lucrurile încredibile pe care ți-a fost dat să le trăiești. Deși poate nu conștientizezi cu adevărat acest lucru, încercarea dură prin care ai trecut a făcut din tine un alt om. Fă din acest gând mantra ta zilnică!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 13 februarie 2020

O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. Astăzi vei încerca să implementezi în tot ceea ce faci un sistem de organizare mai riguros. Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 13 februarie 2020

Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Astăzi o să îți stabilești cu atenție prioritățile profesionale. De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins, dar nimic nu te oprește din a acționa exact așa cum îți dorești.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 13 februarie 2020

Ești foarte sigură pe acțiunile pe care le faci în cadrul activității de la birou. Deși acest sfârșit de săptămână îți oferă suficiente satisfacții pentru a continua în același ritm în plan profesional, parcă îți dorești mult mai mult decât atât. Graba ta poate să strice tot ceea ce ai construit până în prezent.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 13 februarie 2020

Îți plac foarte mult colaborările profesionale de lungă durată. Acestea îți permit să ajungi să cunoști persoana în cauză și să creionați într-un mod mai specific și concis obiectivele comune. Viaţa ta personală este plină de pasiune și de momente de calitate petrecute alături de cel ales.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 13 februarie 2020

Tot ceea ce ține de propriul cămin este pentru tine o sursă de energie pozitivă. Te gândești să redecorezi, să reamenajezi interiorul și faci toate astea pentru că ”sentimentul de acasă” este împlinirea ta absolută în această perioadă.
Articole astro