Horoscopul zilei de 13 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 13 februarie 2019

În sfârșit ai ajuns la un fel de armonie sentimentală. Această stare de spirit își arată influența asupra vieții tale, per ansamblu. Promisiunile pe care le faci încep să aibă o mare însemnătate pentru tine. Acorzi mai multă importanță acestor lucruri din viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 13 februarie 2019

Atât tu, cât și partenerul de viață vă aflați într-o perioadă de ascensiune profesională. Aveți ocazia să îndepliniți obiective importante pentru cariera voastră, chiar dacă propriile visuri presupun riscuri destul de mari.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 13 februarie 2019

A lăsa lucrurile familiale deoparte îți va fi întotdeauna foarte greu. Indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău, ai nevoie de stabilitate. Viața de familie îți oferă ancorele emoționale de care ai nevoie pentru a putea trece cu fruntea sus peste această perioadă apăsătoare de care ai parte.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 13 februarie 2019

Ești foarte sigură pe acțiunile pe care le faci în cadrul activității de la birou. Modul tău de a fi inspiră și colegilor încredere, mai ales în situațiile limită. Odată ce te lași condusă de impulsurile pe care le resimți, accesezi resurse interioare pe care nu știai că le ai.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 13 februarie 2019

Chiar dacă dintotdeauna prietenii au adus optimism în viața ta, acum simți nevoia să fii singură. Ai nevoie doar de liniște și odihnă. Acțiunile unei anumite persoane din viața ta continuă să te irite. Nu înțelegi dualismul în care se ”zbate” în fiecare interacțiune pe care o ai cu ea.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 13 februarie 2019

Atunci când viziunea ta asupra propriilor visuri este una grandioasă îți dai seama că o să reușești în tot ceea ce îți propui. Indiferent de modul în care se vor derula lucrurile între tine și o persoană apropiată de sufletul tău, știi că sentimentele pe care le nutrești pentru acesta nu se vor schimba niciodată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 13 februarie 2019

În această perioadă din viața ta te provoacă intelectual orice proiect de mare anvergură sau care te forțează să te documentezi mult. Din păcate, în plan personal nu te simți deloc sigură pe ceea ce ai. Relația actuală este pe muchie de cuțit din cauza unor decizii greșite luate în trecut.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 13 februarie 2019

Rapiditatea cu care rezolvi mereu taskurile te recomandă atunci când vine vorba de situațiile limită. Chiar dacă tu ești omul de bază în echipa din care faci parte, acest statut nu îți garantează succesul. Întotdeauna pot apărea diversiuni pe care nu le poți controla așa cum ți-ai dori.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 13 februarie 2019

Astăzi primeşti multe complimente legate de personalitatea ta, chiar și de la acele persoane față de care tu, personal, nu ai niciun fel de simpatie. Deşi frustrările pe care le ai în plan personal nu te lasă să simţi asta, meriţi şansa de a fi fericită. La birou se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 13 februarie 2019

Strategia pe care o adopți în plan profesional te ajută să te remarci în fața superiorilor, indiferent că ai în fața ta mulți adversari de temut. Modul tău de a fi inspiră și colegilor încredere. Odată ce te lași condusă de imaginație, totul în jur capătă o altă dimensiune.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 13 februarie 2019

Simți nevoia, mai mult ca oricând, să personalizezi tot ceea ce te înconjoară. Starea interioară de bine pe care o simți în aceste zile te va ajuta să lași deoparte gândurile negative și să te focusezi doar pe acțiune. Atunci când alegi să faci cadouri celor dragi, pui suflet deoarece îți dorești să exprime o parte a personalității lor.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 13 februarie 2019

Sensibilitatea ta se află la cote maxime în această perioadă. Trebuie să lucrezi la comunicare. Informațiile pe care încerci să le oferi celor din jur nu sunt elocvente, iar întrebările retorice parcă accentuează ideea de ambiguitate. În familie reușești, în sfârșit, să trăiești într-un mod armonios alături de cei dragi.
Articole astro