Horoscopul zilei de 13 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 13 decembrie 2021

În această perioadă din viața ta ai nevoie de mai multă libertate. Deși majoritatea deciziilor pe care le iei te scot totuși din zona de confort, îți asumi acest lucru. Sentimentele pe care le ai în raport cu o anumită persoană te ”forțează” să redescoperi esența legăturii dintre voi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 13 decembrie 2021

Ești mult prea pragmatică atunci când vine vorba de statutul social. Acțiunile tale au drept scop atragerea atenției din partea acelor persoane pe care le consideri esențiale pentru dezvoltarea ta profesională. Îți neglijezi familia și prietenii și o faci în mod conștient.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 13 decembrie 2021

Întrebarea care îți tot vine în minte pe parcursul întregii zile se referă la vulnerabilitatea pe care o resimți în relația personală. Un viitor alături de cel pe care îl iubești nu este ceva de care tu să fii sigură, indiferent de urcușurile sau coborâșurile pe care le treceți împreună.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 13 decembrie 2021

Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Această influență o pot avea însă doar dacă tu le vei permite acest lucru. ”Contrabalansarea” anumitor decizii îți oferă șansa de a face alegeri înțelepte. Încearcă să nu mai rămâi ancorată în relații.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 13 decembrie 2021

Venus va pulsa destul de mult în sectorul financiar. Este posibil să fii intrigată de modul în care decurg lucrurile în acest sens. Vestea bună este că tranziția în care te afli este de scurtă durată. Vei reuși să te redresezi destul de repede. Nu îți place să lucrezi cu prietenii deoarece un conflict profesional poate duce la destrămarea relațiilor.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 13 decembrie 2021

Capacitatea de a face lucrurile într-o manieră creativă te ajută să ieși din orice impas în care te afli. Mesajele confuze pe care le primești de la persoana iubită îți creează o stare de disconfort. Ai tendința să critici și să faci lucruri doar prin prisma propriei percepții și asta nu aduce autenticitate în viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 13 decembrie 2021

Un pas înainte, doi înapoi. Cam aceasta este pentru tine dinamica acestei zile. Cu toate acestea, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet. Practica pe care ți-ai impus-o în anumite sectoare ale vieții te-a ajutat să îți structurezi noi tabieturi sănătoase.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 13 decembrie 2021

Viața ta este un haos total în această perioadă. Nu mai deții controlul asupra propriilor fapte. Nu mai ești perseverentă ca altădată, iar efectele negative încep să fie tot mai evidente. Ziua aceasta de te găsește plictisită și complet dezinteresată de tot ceea ce este în jurul tău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 13 decembrie 2021

Ai foarte multe așteptări, iar tot ceea ce faci este să proiectezi propriile frustrări asupra altora. Acesta nu este un mecanism de apărare sănătos. Faptul că ești mereu alături de cei dragi, te ajută și să descoperi lucruri noi despre propriile limite emoționale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 13 decembrie 2021

Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Cu o prezență destul de perceptibilă a lui Venus în casa relațiilor, îți dai seama că tot ceea ce faci în plan personal are menirea să îți aducă împlinirea de care ai nevoie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 13 decembrie 2021

Vitalitatea ta este la cote maxime astăzi. Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. La birou îți proclami drepturile cu o nesăbuință îngrijorătoare. Diplomația nu a fost niciodată punctul tău forte.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 13 decembrie 2021

Pe parcursul acestei zile vei alege să te retragi din agitația din jur și să te focusezi doar pe propriile nevoi. Aspirațiile profesionale pe care le ai îți surescitează perspicacitatea. Astăzi te vei afla în mijlocul acțiunii, indiferent de dispoziția emoțională care te va încerca.
Articole astro