Horoscopul zilei de 13 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 13 decembrie 2020

Lucrurile și starea de agitație interioară se vor stabiliza odată ce vei prelua controlul. Familia va fi susținătorul tău principal, indiferent de ceea ce urmează să trăiești. Această stare de fapt este reconfortantă pentru tine, mai ales că îți dorești din tot sufletul susținerea celor dragi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 13 decembrie 2020

Aprecierea pe care o arăți celor dragi nu se prezină întotdeauna sub forma pe care aceștia și-o doresc. Din cauza acestei neconcordanțe, starea de conflict și reproșurile sunt mereu prezente. Atunci când vine vorba de carieră, nu este suficient să ai șansele de partea ta. Trebuie să știi și ce să faci cu aceste șanse.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 13 decembrie 2020

Tu nu îți dai seama de acest aspect, dar cauți mereu să te înconjori de persoane care au un important statut social pentru a profita de toate avantajele pe care le au ele. Tocmai din cauza acestor intenții, este posibil să te trezești implicată într-o aventură amoroasă distrugătoare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 13 decembrie 2020

Venus pare să îți îngreuneze luarea deciziilor în plan personal. Confuzia pe care o resimți te forțează să îți mai acorzi timp. Chiar și atunci când ai senzația că toate lucrurile sunt în favoarea ta, viața are pentru tine noi surprize.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 13 decembrie 2020

Precizia acțiunilor pe care le faci nu lasă celor din jur posibilitatea de a avea inițiative. Chiar dacă capacitatea ta de a te adapta oricărui context profesional nu poate fi contestată, știi că acest lucru nu este suficient pentru a avea succes în tot ceea ce îți propui.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 13 decembrie 2020

Uranus se ”subordonează” lui Marte din punct de vedere energetic, iar tu vei resimți totul la nivel personal. Vei fi mult mai atrasă de tot ceea ce înseamnă compromis emoțional, dar doar dacă acesta aduce în viața ta echilibrul de care ai nevoie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 13 decembrie 2020

Jupiter punctează destul de mult în casa familiei, mai ales că în aceste zile și tu ai o dispoziție mai melancolică. De multe ori ai senzația că nu te regăsești în modul în care acționezi, dar alegi să faci doar ceea ce simți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 13 decembrie 2020

Planurile și visurile pe care le ai prind contur cu fiecare clipă în care îți urmezi intuiția în acțiuni. Dimineața se anunță productivă din punct de vedere profesional. Deși consideri că nu deții toate datele problemei cu care te confrunți, iei o decizie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 13 decembrie 2020

Chiar dacă dintotdeauna prietenii au adus optimism în viața ta, acum simți nevoia să fii singură. Ai nevoie doar de liniște și odihnă. Acțiunile unei anumite persoane din viața ta continuă să te irite. Nu înțelegi dualismul în care se ”zbate” în fiecare interacțiune pe care o ai cu ea.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 13 decembrie 2020

În această perioadă din viața ta te provoacă intelectual orice proiect de mare anvergură sau care te forțează să te documentezi mult. Din păcate, în plan personal nu te simți deloc sigură pe ceea ce ai. Relația actuală este pe muchie de cuțit din cauza unor decizii greșite luate în trecut.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 13 decembrie 2020

Te simți obosită și epuizată din punct de vedere psihic. Cauza frustrării profunde pe care o resimți astăzi îți este încă necunoscută. Cu toate astea, te lași condusă de armonia de care ești înconjurată și astfel reușești să fii mult mai promptă în acțiuni.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 13 decembrie 2020

Astăzi te vei afla în mijlocul acțiunii, indiferent de dispoziția emoțională care te va încerca. Transformările, de orice fel, vor face parte din ”meniul” acestei zile. În multe ipostaze în care te vei afla nu vei ști cum să reacționezi. A-ți urma instinctul a devenit pentru tine o modalitate de a-ți trăi viața.
Articole astro