Horoscopul zilei de 13 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 13 decembrie 2018

Tu nu îți dai seama de acest aspect, dar cauți mereu să te înconjori de persoane care au un important statut social pentru a profita de toate avantajele pe care le au ele. Tocmai din cauza acestor intenții, este posibil să te trezești implicată într-o aventură amoroasă distrugătoare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 13 decembrie 2018

Astăzi este posibil ca intențiile tale să fie interpretate greșit de către o persoană anume. Deși nu ești genul de femeie care își explică comportamentul, de această dată va conta să nu fii înțeleasă greșit. Remarcile pe care le faci despre colegii de birou sunt întotdeauna pline de adevăr.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 13 decembrie 2018

Te simți obosită și epuizată din punct de vedere psihic. Cauza frustrării profunde pe care o resimți astăzi îți este încă necunoscută. Cu toate astea, te lași condusă de armonia de care ești înconjurată și astfel reușești să fii mult mai promptă în acțiuni.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 13 decembrie 2018

Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate și de aceea vei fi mereu responsabilizată în astfel de situații. Chiar dacă în plan profesional nu ai de ce să simți că lucrurile nu se îndreaptă spre direcția pe care ți-o dorești, totuși nu reușești să simți împlinirea la care visezi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 13 decembrie 2018

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Exuberanța de care dai dovadă astăzi poate fi destul de obositoare pentru cei din jur. În anumite momente ale acestei zile, viața personală va fi destul de provocatoare pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 13 decembrie 2018

Aspirațiile profesionale pe care le ai îți surescitează perspicacitatea. Astăzi te vei afla în mijlocul acțiunii, indiferent de dispoziția emoțională care te va încerca. Obsesia pe care o trăiești în raport cu viața profesională, ajunge să îți creeze dificultăți în viața personală.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 13 decembrie 2018

Echilibrul între personal și profesional este greu de redobândit. Cu toate astea, știi sigur că premisele care stau la baza acțiunilor tale nu sunt de ignorat atât timp cât ele reprezintă esența personalității tale. Pe parcursul acestei zile vei alege să te retragi din agitația din jur și să te focusezi doar pe propriile nevoi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 13 decembrie 2018

Prieteniile și legăturile importante pentru tine sunt în centrul atenției astăzi. Îți pui foarte multe întrebări în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut în viața personală. Încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 13 decembrie 2018

Această zi aduce multă energie şi entuziasm în viaţa ta. Vibraţiile astrelor conlucrează pentru armonia din viața ta. Mișcarea regulată în aer liber și atenția pe care o acorzi alimentației te fac să te simți mai plină de vitalitate.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 13 decembrie 2018

Viața ta este un haos total în această perioadă. Nu mai deții controlul asupra propriilor fapte. Nu mai ești perseverentă ca altădată, iar efectele negative încep să fie tot mai evidente. Ziua aceasta de joi te găsește plictisită și complet dezinteresată de tot ceea ce este în jurul tău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 13 decembrie 2018

Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta. Decizia de a lucra puțin şi la aspectul fizic este una excelentă și te poate ajuta la armonizarea echilibrului interior. Chiar dacă sfârșitul acesta de  săptămână este destul de dificil în ceea ce privește cariera, șansele sunt de partea ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 13 decembrie 2018

În ceea ce te privește, tot ceea ce ai trăit odată este integrat și uitat. Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Expune-ţi intenţiile într-un mod clar şi concis! Cei din jur te consideră o persoană valoroasă din punct de vedere profesional.
Articole astro