Horoscopul zilei de 13 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 13 august 2020

Având în vedere conexiunea critică pe care Saturn o are cu Mercur pe parcursul acestei zile, te vei afla în postura de a alege să faci lucruri care îți fac reală plăcere, dar care cu siguranță te vor scoate din zona de confort. Sentimentul ”de acasă” pe care îl simți mereu în apropierea celor dragi, te face să te întorci mereu la ei.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 13 august 2020

Din păcate, în anumite prietenii cu valoare emoțională puternică pentru tine ai ajuns să fii subminată. Nu îți dai seama exact cum ai permis să se creeze acest raport între tine și persoanele în cauză, dar știi că îți aduce o stare de disconfort și vei încerca să îl neutralizezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 13 august 2020

Te încrezi în cei din jur condusă fiind de instinct, chiar dacă acesta poate da greș. În aceastăzi îți dai seama că ai nevoie de noi provocări profesionale. Rutina pe care ai ajuns să o trăiești zi de zi la birou îți afectează și armonia din relația personală. Ești mai mereu irascibilă și nemulțunită, de orice.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 13 august 2020

Venus pare să îți îngreuneze luarea deciziilor în plan personal. Confuzia pe care o resimți te forțează să îți mai acorzi timp. Chiar și atunci când ai senzația că toate lucrurile sunt în favoarea ta, viața are pentru tine noi surprize.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 13 august 2020

Te lași condusă de emoții și reușești să vezi lucrurile încredibile pe care ți-a fost dat să le trăiești. Deși poate nu conștientizezi cu adevărat acest lucru, încercarea dură prin care ai trecut a făcut din tine un alt om. Fă din acest gând mantra ta zilnică!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 13 august 2020

Starea de spirit agitată are efecte vizibile asupra motivației tale. Cuvintele pot deveni inamicul tău principal în ceea ce privește viața personală. Ești foarte categorică cu cel de lângă tine și alegi cuvinte greoaie pentru a exprima frustrarea pe care o simți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 13 august 2020

Deși nu îți dai seama de acest lucru sau poate nu accepți asta, ești o ființă umană. Ești predispusă la eșecuri, la ”căderi abrupte” și nu deții super puteri. Încearcă să fii mai indulgentă cu tine, indiferent de cât de mult ești afectată de acțiunile celor din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 13 august 2020

Împlinirea din carieră aduce armonie și echilibru și în viața de cuplu. Tot ceea ce trăiești alături de partener are darul de a vă apropia la nivel spiritual. În această perioadă te focusezi pe lucrurile simple din viața ta. Acestea reușesc prin tot ceea ce reprezintă să te împlinească la nivel emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 13 august 2020

Întrebarea care îți tot vine în minte pe parcursul întregii zile se referă la vulnerabilitatea pe care o resimți în relația personală. Un viitor alături de cel pe care îl iubești nu este ceva de care tu să fii sigură, indiferent de urcușurile sau coborâșurile pe care le treceți împreună.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 13 august 2020

Proiectele la care lucrezi prind amploare. Având în vedere implicarea ta, reușești să îți aduci aportul într-un mod evident. Deși pentru tine aprecierile externe nu reprezintă o sursă de motivație, te încântă atunci când acțiunile tale sunt lăudate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 13 august 2020

Având în vedere că astăzi ai nevoie ”să îți hrănești” partea vulnerabilă, vei căuta să te afli în tot felul de contexte care te vor face să simți că deții controlul. Modul în care alegi să acționezi denotă o ușoară tensiune din partea ta și î-i face confuzi pe interlocutorii tăi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 13 august 2020

A face parte dintr-un colectiv cu prestanță este obiectivul tău principal în ceea ce privește viața socială. De asemenea, îți place exuberanța de care ai parte în compania anumitor oameni. Persoana iubită este catalizatorul tău atunci când vine vorba de încrederea în sine.
Articole astro