Horoscopul zilei de 13 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 13 august 2019

Firea introvertită care te caracterizează uneori te ”forțează” să te îndepărtezi de toți cei care pot avea o influență benefică asupra echilibrului tău. Astăzi nu reușești să duci la îndeplinire nimic din ceea ce îți propui. Starea de spirit agitată are efecte vizibile asupra motivației tale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 13 august 2019

Ai o încredere în sine de nestrămutat. Nu îți dorești ca nimeni să îți dea sfaturi sau să aibă păreri cu privire la deciziile pe care le iei. Ești foarte categorică cu cel de lângă tine și alegi cuvinte greoaie pentru a exprima frustrarea pe care o simți uneori.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni- horoscop azi, 13 august 2019

Din păcate, din nou îți pui foarte multe întrebări în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut în viața personală. Mișcarea regulată în aer liber și atenția pe care o acorzi alimentației te fac să te simți mai plină de vitalitate. Fă din acest tabiet un fel de piatră de temelie pentru propriul echilibru!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 13 august 2019

Indiferent de ceea ce simți, evită să respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările. Este posibil ca majoritatea dintre ele să nu aibă energia necesară pentru a se conecta la tine. Cel puțin nu în această perioadă. Mișcarea astrală este destul de ”agresivă” astăzi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 13 august 2019

Naturalețea cu care te miști, cu care comunici, cu care iubești te face să fii admirată de către cei din jur. Firea ta sensibilă, dar și luptătoare, oferă mereu celor din jur o viziune pozitivă asupra personalității tale. Ai încredere în propriile visuri!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 13 august 2019

Încerci să adopţi noi norme de valoare şi să-ţi restabileşti echilibrul interior. Schimbarea face parte din tine, chiar dacă noile începuturi de care ai parte sunt destul de dificil de integrat în propriul univers. La birou se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 13 august 2019

Lumea din jurul tău pare amorțită. Deși ești în continuare nemulțumită de anumite relații din viața ta, ești conștientă că nu mai ai resurse psihice pentru a-i ”trage” pe ceilalți după tine. În această perioadă alegi să te focusezi pe carieră. Ai nevoie de reușite în acest sector al vieții tale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 13 august 2019

Astăzi ai senzația că te ”inundă” un sentiment de neliniște și neapartenență. Este posibil să fie doar consecința oboselii psihice acumulate. Îți dorești să te implici în tot felul de activități sociale pentru a scăpa de rutina apăsătoare în care trăiești.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 13 august 2019

Sensibilitatea ta se află la cote maxime pe parcursul acestei zile. Chiar dacă intenţiile tale sunt mereu dintre cele mai onorabile, nu reuşeşti să le transpui în plan social. Trebuie să lucrezi la modul în care comunici deoarece mesajul pe care îl transpui nu este niciodată autentic și consecvent.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 13 august 2019

Deși nimic din ceea ce ți se întâmplă nu poate fi controlat așa cum ți-ai dori, poți totuși să pui stăpânire asupra propriei minți. Nu o lăsa să îți direcționeze pașii! Fii mai sigură pe tot ceea ce îți dorești de la viață și implicit de la cei din jur!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 13 august 2019

Tot ceea ce urmează să trăiești îți oferă posibilitatea de a-ți regăsi echilibrul interior. Trebuie doar să îți dorești ca acest lucru să se întâmple. Ignoră și uită tot ceea ce ține de persoanele toxice din viața ta! În direcția în care îți îndrepți gândurile, tot acolo se duce și toată energia ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 13 august 2019

În plan profesional trebuie să fii mai vigilentă și să preiei inițiativa ori de câte ori ai ocazia. Modul în care îți expui ideile este definitoriu pentru succesul tău. Alegerile îți aparțin întru totul, dar asta nu înseamnă că nu sunt influențate de opiniile celor din jur.
Articole astro