Horoscopul zilei de 13 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 13 august 2018

Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta. Decizia de a lucra puțin şi la aspectul fizic este una excelentă și te poate ajuta la armonizarea echilibrului interior. Chiar dacă începutul acesta de săptămână este destul de dificil în ceea ce privește cariera, șansele sunt de partea ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 13 august 2018

Trecutul nu mai are nicio putere asupra ta. Tot ceea ce ai trăit odată este integrat și uitat. Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Expune-ţi intenţiile într-un mod clar şi concis! Cei din jur te consideră o persoană valoroasă din punct de vedere profesional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 13 august 2018

Sensibilitatea ta se află la cote maxime pe parcursul acestei zile. Chiar dacă intenţiile tale sunt mereu dintre cele mai onorabile, de multe ori nu reuşeşti să le transpui în plan social. Trebuie să lucrezi la comunicare. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut și de energia astrelor.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 13 august 2018

Viața ta este un haos total în acest moment. Nu mai deții controlul asupra propriilor fapte. Nu mai ești perseverentă ca altădată, iar efectele negative încep să fie tot mai evidente. Începutul săptămânii te găsește plictisită și complet dezinteresată de tot ceea ce este în jurul tău.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 13 august 2018

Dacă starea irascibilă continuă să fie la fel intensă, este indicat să iei o pauză de la tot ceea ce se întamplă în jurul tău. Astăzi ești foarte categorică și vrei ca cei din jur să îți facă pe plac. Felul tău impertinent de a fi atrage multe reacții negative. Este posibil să ai parte chiar și de o discuție aprinsă cu cineva drag.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 13 august 2018

Conflictele dintre colegi sunt tot mai intense, iar atmosfera de lucru nu mai este cum era odată. Astăzi, la birou, îți îndrepți atenția către propriile nevoi. În plan sentimental ai ajuns să iei decizii influențată fiind de anumite standarde sociale. Este complet greșit ceea ce faci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 13 august 2018

Proiectele la care lucrezi prind amploare. Având în vedere implicarea ta, reușești să îți aduci aportul într-un mod evident. Deși pentru tine aprecierile externe nu reprezintă o sursă de motivație, te încântă atunci când acțiunile tale sunt lăudate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 13 august 2018

Atât tu, cât și partenerul romantic vă aflați într-o perioadă de ascensiune profesională. Aveți ocazia să îndepliniți obiective importante pentru cariera voastră. Împlinirea din acest sector aduce armonie și momente de calitate și în viața de cuplu. Tot ceea ce trăiți împreună are darul de a vă apropia la nivel spiritual.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 13 august 2018

Odată ce te lași condusă de impulsurile pe care le resimți, accesezi resurse interioare pe care nu știai că le deții. La birou, datorită inițiativelor pe care le ai, ajungi să fii percepută ca o mică întreprinzătoare. Ușor, ușor ajungi la îndeplinirea obiectivelor creionate.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 13 august 2018

Îți place să te implici cu totul în ceea ce faci și îți asumi mereu responsabilitatea pentru propriile acțiuni. Chiar dacă conflictele care au loc la birou nu pot fi întotdeauna evitate, reușești, de cele mai multe ori, să rămâi doar un simplu spectator în astfel de contexte.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 13 august 2018

Deşi frustrările pe care le ai în plan personal nu te lasă să simţi asta, meriţi şansa de a fi fericită. La birou se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla, însă în același timp nu mai încerci să îți asumi responsabilitatea pentru toate neregulile care au loc. Este important că reușești să te protejezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 13 august 2018

Ai muncit destul de mult în ultima perioadă și acest lucru se poate simți la nivel energetic. Atunci când vine vorba de sarcinile de la birou, reușești, ca niciodată, să delegi sarcini. Acesta este un pas important în propria organizare. Lucrurile încep să se așeze într-o formă care îți oferă confort.
Articole astro