Horoscopul zilei de 12 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 septembrie 2020

Ai senzația că toți din jur se apropie într-un mod deranjant de tine, iar spațiul personal îți este în permanență invadat. Chiar dacă lucrurile este posibil să nu se afle sub forma pe care tu o percepi, este de preferat să vorbești deschis despre ceea ce simți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 septembrie 2020

În circumstanțe normale, această zi superbă de toamnă timpurie ar trebui să fie una satisfăcătoare pentru tine. Cu toate astea, problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul resursele psihice. Ai nevoie de noi ancore emoționale pentru a ieși la liman.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 septembrie 2020

Astrele aduc multă energie constructivă în viața ta profesională. Chiar dacă sunt contexte în care nu vei reuși să îți impui punctul de vedere, nu te dai bătută. Firea capricioasă te va îndemna uneori să emiți judecăți de valoare cu privire la lucruri pe care nu le cunoști.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 septembrie 2020

Desigur, nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Astăzi întâlnești oameni speciali prin personalitatea pe care o au. Aceștia îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 septembrie 2020

Toate figurile autoritare din viaţa ta te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Loialitatea prietenilor te va pune pe picioare ori de câte ori vei simţi că vrei să renunţi. Din punct de vedere al sănătăţii, nu ai de ce să îţi faci griji deoarece lucrurile se află pe făgaşul normal.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 septembrie 2020

Astăzi alegi în mod conștient să nu te lași afectată de judecățile celor din jur. Siguranța de sine căpătată în ultima perioadă te ajută să îți menții intactă conștiința atunci când știi că vina nu îți aparține. Nu te mai simți responsabilă pentru tot ceea ce nu poți controla!  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 septembrie 2020

Comunicarea energetică deficitară dintre planete se va resimți și în modul în care tu vei acționa. Te lași pradă sentimentelor amestecate și te îndepărtezi de propria realitate. Secretele pe care le păstrezi pentru sine îți schimbă cu totul dispoziția emoțională. Ai grijă ce faci cu ele!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 septembrie 2020

În sfârșit simți într-un mod palpabil fericirea de care ai parte. Natura relațiilor pe care le ai cu anumiți oameni te ajută să te definești ca persoană. Investiția pe care o faci în mod constant în dezvoltarea personală îți crește încrederea în sine și rezistența la frustrare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 septembrie 2020

Statornicia poate face diferența atunci când te confrunți cu situații tensionate. Starea de sănătate nu este deloc favorabilă în această perioadă. Treci prin momente destul de dificile din acest punct de vedere, însă reușești să rămâi la fel de dedicată atunci când vine vorba de familie sau carieră.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 septembrie 2020

Nu te descuraja din cauza celor din jur! Spune lucrurilor pe nume! Chiar dacă pe moment este posibil să nu îți dai seama de efectele benefice pe care le are asupra ta, această tactică te poate ajuta să te detensionezi energetic. Ziua aceasta de weekend este perfectă pentru timp în familie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 septembrie 2020

Consideri că nu ai abilitatea necesară de a pune limite emoționale clare în raport cu anumite persoane. Modul în care îți manageriezi propriile emoții nu este compatibil cu ideea respectului de sine. De cele mai multe ori, te lași călcată în picioare sau iei decizii în detrimentul propriului echilibru interior.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 septembrie 2020

Pentru această zi de weekend, energia primită de la Saturn va crea toate condiţiile necesare pentru ca relaţia personală să treacă prin schimbări pozitive. Climatul profesional actual te îndeamnă să ai mai mult curaj și să îți asumi riscuri. Dă-ți timp pentru a înțelege cu exactitate ce ai nevoie pentru a fi împlinită!
Articole astro