Horoscopul zilei de 12 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 septembrie 2019

Este de la sine înțeles că orice relație în care ești implicată, indiferent că este vorba de cele de prietenie, profesionale sau romantice, trece prin anumite etape. Pentru a simți o cursivitate în raport cu ele este important ”să le dai voie” să se dezvolte în propriul ritm, fără a forța nimic.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 septembrie 2019

Chiar dacă tu investești mult din punct de vedere emoțional în relații, acest lucru nu îți garantează aceiași dedicare. Ești într-o continuă negare în raport cu tot ceea ce are legătură cu stabilitatea emoțională. Te minți singură. Acesta este și motivul pentru care nu reușești să te simți împlinită într-o relație romantică.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 septembrie 2019

Este nevoie de timp și dăruire propriei persoanei pentru a reuși să ”te vindeci”. Din punct de vedere al sănătăţii, nu ai de ce să îţi faci griji deoarece lucrurile se află pe făgaşul normal. Anxietatea pe care o trăiești în anumite contexte are rol salvator pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 septembrie 2019

Marte dă astăzi un imbold celor mai ascunse emoții pe care le nutrești pentru persoana de lângă tine. Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar și pentru tine. Aștepți confirmarea și aprecierea celorlați în plan profesional, dar asta nu îți definește acțiunile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 septembrie 2019

Partea vulnerabilă din tine se ”oferă„ fără limite celor din jur, chiar dacă o astfel de acțiune este ”riscantă” din punct de vedere afectiv. Evenimentele acestei zile te vor intriga peste măsură. Vei fi irascibilă și dezorientată, iar seara o vei petrece odihnindu-te.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 septembrie 2019

Chiar dacă susții că ești sigură pe ceea ce îți dorești, unele întâmplări îți demonstrează contrariul. Persoanele cu care interacționezi astăzi te iau prin suprindere cu jovialitatea pe care o manifestă în raport cu tine. Nu rezonezi cu un astfel de comportament.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 septembrie 2019

Pentru această zi de joi, energia primită de la Saturn va crea toate condiţiile necesare pentru ca relaţia ta să treacă prin schimbări pozitive. Odată ce insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi și mai multă antipatie din partea anumitor persoane.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 septembrie 2019

Deși te simți presată de anumite condiții externe, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența. Firea ta duală se va află în plină activitate astăzi. Ești pusă mereu în postura de a alege.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 septembrie 2019

Noile perspective pe care le ai în carieră sunt extrem de preţioase și ar fi bine să ai grijă cu cine le împărtăşeşti. Problemele care survin în anumite momente cheie nu pot fi evitate, însă nu te simţi sigură pe ceea ce iţi doreşti astfel încât să reuşeşti să găseşti rapid o rezolvare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 septembrie 2019

Creativitatea în cadrul colaborărilor profesionale are de suferit. Te simți mult prea constrânsă de tot felul de reguli și parcă nu poti să lași frâu liber propriilor idei. Susținerea celor dragi devine vitală pentru tine în această perioadă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 septembrie 2019

Atunci când simți că pierzi cu totul controlul asupra propriei vieți, o discuție sinceră cu o persoană de încredere poare să te ”stabilizeze”. Legătura pe care o ai cu partenerul devine din ce în ce mai superficială. Poate este vorba de comunicarea deficitară dintre voi sau pur și simplu este un impas peste care trebuie să treceți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 septembrie 2019

Predictibilitatea este ceva ce te caracterizează întru totul. Îți place foarte mult să știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Dragostea pasională de care ai parte în această perioadă îți ”trezește” toate simțurile. Totul se învârte în jurul relației personale.
Articole astro