Horoscopul zilei de 12 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 septembrie 2018

Chiar dacă susții că ești sigură pe ceea ce îți dorești, unele întâmplări îți demonstrează contrariul. Evenimentele acestei zile te vor intriga peste măsură. Vei fi irascibilă și dezorientată. Valorile morale pe care le ai sunt de neprețuit pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 septembrie 2018

În sfârșit ai integrat cu succes ideea conform căreia ești unica responsabilă de tot ceea ce trăiești. Pentru această zi de miercuri, energia primită de la Venus va crea toate condiţiile necesare pentru ca relaţia ta să treacă prin schimbări pozitive.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 septembrie 2018

Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Odată ce insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta. Sunt persoane care chiar nu sunt interesate de explicațiile pe care le oferi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 septembrie 2018

Deși te simți presată de anumite condiții externe, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența. Relațiile profunde pe care consideri că le ai cu anumiți oameni din viața ta, fac diferența atunci când te afli în perioade tensionate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 septembrie 2018

Trecutul romantic încă îşi menţine ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă! Încearcă să nu te mai minţi atunci când vine vorba de sentimentele tale. A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 septembrie 2018

În plan personal recunoști din nou acea stare de agitație și neconcordanță care reapare între tine și partener. Nu reușești să îți dai seama de ce se întâmplă acest lucru. Deși poate nu arăți întotdeauna acest lucru, crezi într-un viitor împreună.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 septembrie 2018

Firea ta duală se va află în plină activitate astăzi. Ești pusă mereu în postura de a alege. De cele mai multe ori reuşeşti să faci faţă presiunilor impuse de un asemenea stil de comportament, însă sunt momente în care te simţi răvăşită de complexitatea acestei poziţii ambigui.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 septembrie 2018

Te lași condusă de emoții și reușești să vezi lucrurile încredibile pe care ți-a fost dat să le trăiești. Deși poate nu conștientizezi cu adevărat acest lucru, încercarea prin care ai trecut a făcut din tine un alt om. Această zi este greu de manageriat din cauza stării afective pe care o ai.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 septembrie 2018

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă şi din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în aces sens. Trebuie să îți definești propriile trăiri pentru a nu mai fi pusă în situația de a face compromisuri în defavoarea ta. Migrenele par să fie de necontenit. Ai nevoie de mai multă odihnă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 septembrie 2018

Energiile planetelor conlucrează intens în favoarea ta în plan profesional. Cu toate astea, deși nu duci lipsă de oportunități, te afli într-un moment dificil al carierei. Ai mari probleme la capitolul decizional. Îți este dificil să analizezi lucrurile în ansamblul lor.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 septembrie 2018

Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar și pentru tine. Cu toate astea, partea vulnerabilă din tine se ”oferă„ fără limite celor din jur. Ajungi să fii rănită din nou. Conflictele pe care le ai cu o persoană la care ții ajung să îți schimbe total starea de spirit.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 septembrie 2018

Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Indiferent de context, argumentează-ți comportamentul! O atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere. Fiecare membru al familiei reușește să își pună viața în ordine, într-o măsură mai mare sau mai mică.
Articole astro