Horoscopul zilei de 12 octombrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 octombrie 2021

Noile perspective pe care le ai în carieră sunt extrem de preţioase și ar fi bine să ai grijă cu cine le împărtăşeşti. Problemele care survin în anumite momente cheie nu pot fi evitate, însă nu te simţi sigură pe ceea ce iţi doreşti astfel încât să reuşeşti să găseşti rapid o rezolvare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 octombrie 2021

Această zi de marți aduce în prim plan mai multe conflicte din trecut, nerezolvate. Cu toate astea, știi exact care este poziția pe care o vei adopta în situațiile în care te vei afla. Deși partenerii de afaceri își doresc anumite obiective îndeplinite, disponibilitatea lor pentru compromisuri financiare tinde spre zero.      

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 octombrie 2021

Relațiile emoționale pe care le ai încep să prindă contur. La birou nu te aștepți să îți fie apreciate inițiativele. Știi prea bine că mediul în care lucrezi este unul ostil. Pentru a reuși să schimbi modul în care acționezi în acest sector al vieții tale trebuie să îți acorzi timp și răbdare. Fii indulgentă cu tine!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 octombrie 2021

Astrele aduc multă energie în viața ta profesională. Chiar dacă sunt contexte în care nu vei reuși să îți impui punctul de vedere, nu te dai bătută. Această zi capricioasă din punct de vedere meteorologic te va face să îți schimbi dispoziția de la un moment la altul.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 octombrie 2021

Este de la sine înțeles că orice relație în care ești implicată, indiferent că este vorba de cele de prietenie, profesionale sau romantice, trece prin anumite etape. Pentru a simți o cursivitate în raport cu ele este important ”să le dai voie” să se dezvolte în propriul ritm, fără a forța nimic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 octombrie 2021

Intuiția a ajuns să fie în defavoarea ta. De fiecare dată când te lași condusă de ceea ce presupui a fi adevărat, te transpui în ipostaze stâjenitoare și regretabile. A spune ceea ce simți a devenit pentru tine un risc imens, mai ales în raport cu anumite persoane.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 octombrie 2021

Nu știi să privești lucrurile în perspectivă și să analizezi detaliile. Ești o fire explozivă și trăiești totul la intensitate maximă. Chiar dacă astăzi nu ești la birou, tot te preocupă suficient de mult modul în care vei acționa în cadrul proiectelor. Cariera se bucură în prezent de toată dedicarea ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 octombrie 2021

Toate întâmplările de astăzi vor avea pentru tine o încărcătură sentimentală foarte mare. Indiferent de poziția ierahică pe care o ai în raport cu anumiți colegi de la birou, consideri că respectul este de nelipsit pentru o relație profesională autentică.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 octombrie 2021

Consideri că ai avea nevoie de o nouă provocare în plan profesional. În sfârșit ai integrat cu succes ideea conform căreia ești unica responsabilă de tot ceea ce trăiești. De aici încolo vei reuși să privești cu mai multă maturitate lucrurile care ți se întâmplă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 octombrie 2021

Predictibilitatea este ceva ce te caracterizează întru totul. Îți place foarte mult să știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Asta nu înseamnă că regulile îți sunt întotdeauna pe plac. Sunt situații în care le consideri ineficiente sau chiar absurbde.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 octombrie 2021

Este nevoie de timp și dăruire propriei persoane pentru a reuși să ”te vindeci”. Din punct de vedere al sănătăţii, nu ai de ce să îţi faci griji deoarece lucrurile se află pe făgaşul normal. Anxietatea pe care o trăiești în anumite contexte are rol salvator pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 octombrie 2021

Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar pentru tine. În plan profesional, te simți mult prea constrânsă de tot felul de reguli și parcă nu poti să lași frâu liber propriilor idei. Evenimentele de azi te vor intriga peste măsură. Vei fi irascibilă și dezorientată, iar seara o vei petrece odihnindu-te.
Articole astro