Horoscopul zilei de 12 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 octombrie 2020

Intuiția a ajuns să fie în defavoarea ta. De fiecare dată când te lași condusă de ceea ce presupui a fi adevărat, te transpui în ipostaze stâjenitoare și regretabile. A spune ceea ce simți a devenit pentru tine un risc imens, mai ales în raport cu anumite persoane.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 octombrie 2020

Viaţa ta are nevoie de mai multă claritate. Negura în care te afunzi cu fiecare zi care trece este din ce în ce mai ”greu de cuprins”. Din partea astrelor, primești astăzi destul de multă energie şi exuberanță. O idee pe care ai avut-o anul trecut în raport cu cariera ta începe să prindă formă într-un context cu totul și cu totul neașteptat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 octombrie 2020

În circumstanțe normale, această zi destul de călduroasă de toamnă ar trebui să fie una satisfăcătoare pentru tine. Cu toate astea, problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul resursele psihice. Ai nevoie de noi ancore emoționale pentru a ieși la liman.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 octombrie 2020

Atunci când vine vorba de vechi prietenii, adopți mereu o atitudine deschisă. Modul în care mulți oameni din viața ta au fost necondiționat alături de tine, te face să le oferi o afecțiune sinceră. Lucrurile mai grave din viața ta se vor așeza într-o ordine sau alta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 octombrie 2020

Ai grijă la evenimentele care au loc în viaţa ta pe parcursul acestei zile. Este posibil să fii luată prin surprindere de presupuşii prieteni pe care îi ai. Chiar dacă tu investești mult din punct de vedere emoțional în relații, acest lucru nu îți garantează aceiași încredere sau dedicare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 octombrie 2020

Cauți întotdeauna să oferi celor din jur tot ceea ce ai mai bun, însă acest lucru se poate întoarce împotriva ta. Energia de care te lipsești este esențială pentru tine. Atunci când vine vorba de raportarea la tot ce înseamnă social, fără să îți dai seama de acest lucru, ieși mereu în evidență.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 octombrie 2020

Astăzi nu vei reuși să te focusezi asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru armonia din viața ta. Partenerul va modifica fără să te anunțe planurile pe care le aveați stabilite pentru concediu, iar tu nu vei ezita să îți joci cât mai bine ”rolul de victimă” în raport cu acest context.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 octombrie 2020

Astăzi este de preferat să rămâi mai izolată pentru a nu crea discuții inutile. Ai nevoie de mai multă încredere în sine pentru a face față acelor persoane intrusive sau agresive care încearcă constant să îți invadeze spațiul personal.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 octombrie 2020

Vitalitatea ta este la cote maxime astăzi. Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. La birou îți proclami drepturile cu o nesăbuință îngrijorătoare. Diplomația nu a fost niciodată punctul tău forte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 octombrie 2020

Planurile pe care le ai stabilite pentru această zi te provoacă să ieși din zona de confort. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală, iar satisfacția pe care o trăiești este de neprețuit. Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 octombrie 2020

Simți într-un mod cât mai opresiv că cei din jur îți invadează spațiul personal. În ceea ce te privește, nu ai pus niciodată limite clare. Vina îți aparține întru totul. Atunci când vine vorba de viața intimă, tot ceea ce trăiești alături de partener în această perioadă îți readuce la viață toate simțurile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 octombrie 2020

Indiferent de context, argumentează-ți comportamentul! O atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere. Astăzi ai mari probleme la capitolul decizional. Îți este dificil să analizezi lucrurile în ansamblul lor și te pierzi în tot felul de presupoziții.
Articole astro