Horoscopul zilei de 12 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 octombrie 2019

De cele mai multe ori ești o fire exigentă și pragmatică. Astăzi te concentrezi asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc în viața ta. Conflictele dintre membrii familiei au ajuns să te lase indiferentă. Alegi să nu te mai implici emoțional în astfel de situații.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 octombrie 2019

Viața amoroasă începe să se schimbe într-un mod complet neașteptat. Simți că nu ești pregatită în totalitate pentru ceea ce va veni. Astăzi ți se rezervă surprize în dragoste. Întâmplările de care ai parte au potențial erotic și te lași condusă de ceea ce simți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 octombrie 2019

În plan personal recunoști din nou acea stare de agitație și neconcordanță care reapare între tine și partener. Nu reușești să îți dai seama de ce se întâmplă acest lucru. Deși poate nu arăți întotdeauna acest lucru, crezi cu tărie într-un viitor împreună.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 octombrie 2019

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, trebuie să acţionezi. Acesta poate fi un punct de reper asupra căruia să reflectezi. În această perioadă ai nevoie de o nouă motivație pentru a face ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 octombrie 2019

Ai mari probleme la capitolul decizional. Îți este dificil să analizezi lucrurile în ansamblul lor și te concentrezi pe detalii care nu au nicio importanță. De cele mai multe este bine să lași deoparte orgoliul și să pui pe primul loc sentimentele pe care le ai pentru anumite persoane.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 octombrie 2019

Regăsirea interioară asupra căreia te axezi de o bună perioadă de timp te va ajuta să dai un nou sens propriei vieți. Persoanele dragi apreciază modul în care reușești să îți accesezi resursele interioare, mai ales atunci când le dăruiești și lor timp și afecțiune.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 octombrie 2019

Siguranța de sine ”construită” în ultima perioadă ar trebuie să te ajute să îți menții intactă conștiința atunci când știi că vina nu îți aparține. Evită să mai ceri scuze tuturor! Se pare că viața te-a prins din nou pe picior greșit și din această cauză ești victima unui nou blocaj emoțional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 octombrie 2019

Îți este teamă la orice pas de consecințele propriilor acțiuni. Această teamă nefondată te privează de experiențe interesante și care te-ar ajuta în dezvoltarea personală. Seara acestei zile de weekend este dedicată lecturii. Această activitate te ajută mereu să te relaxezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 octombrie 2019

Starea de spirit de pe parcursul acestei zile nu te ajută să îți atingi obiectivele. Înca din primele ore ale dimineții simți o anxietate profundă pe care nu reușești să o înțelegi. Familia îți oferă spațiul de care ai nevoie pentru a te liniști și a intra în contact cu sine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 octombrie 2019

Totul în viața ta pare să fie la locul lui. Cu toate astea, un sentiment de nesiguranță îți învăluie astăzi rațiunea. Nimic din ceea ce faci sau gândești nu pare să te ajute în regăsirea echilibrului interior. Situațiile limită prin care vei trece te vor zdruncina și mai tare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 octombrie 2019

Toate figurile autoritare din viaţa ta te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Loialitatea prietenilor te va pune pe picioare ori de câte ori vei simţi că vrei să renunţi. Din punct de vedere al sănătăţii, nu ai de ce să îţi faci griji.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 octombrie 2019

Inspirația îți conduce acțiunile. Lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care te face să te simți împlinită emoțional. Valorile morale pe care le ai sunt de neprețuit pentru tine. Ele te inspiră și te ajută întotdeauna să iei cele mai înțelepte decizii.
Articole astro