Horoscopul zilei de 12 Octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 octombrie 2018

Vitalitatea ta este la cote maxime astăzi. Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. La birou îți proclami drepturile cu o nesăbuință îngrijorătoare. Diplomația nu a fost niciodată punctul tău forte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 octombrie 2018

Planurile pe care le ai stabilite pentru această zi de vineri te provoacă să ieși din zona de confort. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală, iar satisfacția pe care o trăiești este de neprețuit. Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 octombrie 2018

Simți într-un mod cât mai opresiv că cei din jur îți invadează spațiul personal. În ceea ce te privește, nu ai pus niciodată limite clare. Vina îți aparține întru totul. Atunci când vine vorba de viața intimă, tot ceea ce trăiești alături de partener în această perioadă îți readuce la viață toate simțurile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 octombrie 2018

Ai grijă la evenimentele care au loc în viaţa ta pe parcursul acestei zile! Este posibil să fii luată prin surprindere de presupuşii prieteni pe care îi ai. Chiar dacă tu investești mult din punct de vedere sentimental în relații, acest lucru nu îți garantează aceiași încredere sau dedicare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 octombrie 2018

Indiferent de poziția ierahică pe care o ai în raport cu anumiți colegi de la birou, consideri că respectul este de nelipsit pentru o relație profesională autentică. Din păcate, mulți se dezic de această regulă morală. Sfârșitul acesta de săptămână îți oferă liniște și mai mult timp pentru propria persoană.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 octombrie 2018

Sfârșitul de săptămână aduce iluzii și confuzii în relația personală. Chiar dacă susții că ești sigură pe ceea ce îți dorești, unele întâmplări îți demonstrează contrariul. Unele evenimente care vor avea loc te vor intriga peste măsură. Spre seară vei fi irascibilă și dezorientată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 octombrie 2018

Valorile morale pe care le ai sunt de neprețuit pentru tine. Educația pe care ai primit-o în familie te ajută mult atunci când vine vorba de deciziile pe care trebuie să le iei. Indiferent de postura socială în care te afli, important este să îți menții integritatea.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 octombrie 2018

Momentele pline de împlinire pe care le petreci alături de partener întregesc ideea pe care o ai despre o viață dedicată iubirii. Această zi de vineri aduce în prim plan mai multe conflicte din trecut, nerezolvate. Cu toate astea, știi exact care este poziția pe care o vei adopta în această situație.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 octombrie 2018

Te lași condusă de emoții și reușești să ”palpezi” lucrurile încredibile care îți sunt date să le trăiești. Deși poate nu conștientizezi cu adevărat acest lucru, încercarea grea prin care ai trecut în ultima perioadă a făcut din tine un alt om. Această zi este greu de manageriat din cauza stării afective pe care o ai.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 octombrie 2018

Loialitatea și susținerea prietenilor te va pune pe picioare ori de câte ori vei simţi că vrei să renunţi. Din cauza stării emoționale fragile pe care o ai, ziua aceasta de început de weekend alegi să o petreci în familie. Ai nevoie de afecțiunea celor dragi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 octombrie 2018

Toate figurile autoritare cu care interacționezi astăzi te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Deși susținerea pe care o ai din partea persoanei iubite nu poate fi contestată, tot mai ai lucruri pe care nu te poți abține să nu i le reproșezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 octombrie 2018

Din păcate, nu reușești să îți găsești motivația necesară pentru a te concentra pe obiectivele profesionale. Evenimente insignifiante sau trăiri care ”aparțin” celor din jur te afectează într-un mod care nu poate fi explicat. Trăiești prea mult prin prisma altora!
Articole astro