Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 noiembrie 2020

Te joci cu mințile celor din jur. Dai întotdeauna de înțeles că tu deții controlul asupra situației. Egoismul care te antrenează în aceste acțiuni este definitoriu pentru tine. Deși îți dorești să oferi lumii o imagine cât mai autentică despre tine ca persoană, ca mamă, ca femeie, nu reușești decât să țeși multe intrigi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 noiembrie 2020

Începi să te obișnuiești din ce în ce mai mult cu statutul de ”învingătoare.” Noua realitate pe care o descoperi despre sine este reconfortantă și îți conferă vitalitate. Perspectiva unui altfel de viitor față de ceea ce credeai că va rămâne neschimbat pentru totdeauna, te ajută să te iubești cu adevărat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 noiembrie 2020

Viaţa ta are nevoie de mai multă claritate. Negura în care te afunzi cu fiecare zi care trece este din ce în ce mai ”greu de cuprins”. Din partea astrelor, primești astăzi destul de multă energie şi exuberanță. O idee pe care ai avut-o anul trecut în raport cu cariera ta începe să prindă formă într-un context cu totul și cu totul neașteptat.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 noiembrie 2020

Fluctuațiile financiare de care ai parte din ce în ce mai des te scot din zona de confort. Nu reușești să îți organizezi resursele financiare astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute. Indiferent de modul în care alegi astăzi să faci lucrurile, o să ai totul la îndemână.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 noiembrie 2020

Atunci când vine vorba de vechi prietenii, adopți mereu o atitudine deschisă. Modul în care mulți oameni din viața ta au fost necondiționat alături de tine, te face să le oferi o afecțiune sinceră. Lucrurile mai grave din viața ta se vor așeza într-o ordine sau alta, chiar dacă tu la momentul prezent nu mai ai răbdare în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 noiembrie 2020

Simți cum nivelul tău de energie începe să scadă. Programul foarte încărcat și solicitant de la birou îți epuizează resursele fizice, chiar dacă ai o viață destul de echilibrată. Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru ceilalți, în special atunci când vine vorba de partenerul de viață.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 noiembrie 2020

Atitudinea ta pe parcursul acestei zile tinde să fie tot mai puțin ambiguă pentru cei din jur. Relațiile emoționale pe care le ai încep să prindă contur. La birou nu te aștepți să îți fie apreciate inițiativele. Știi prea bine că mediul în care lucrezi este unul ostil.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 noiembrie 2020

Astăzi nu vei reuși să te focusezi asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru armonia din viața ta. Partenerul va modifica fără să te anunțe planurile pe care le aveați stabilite pentru concediu, iar tu nu vei ezita să îți joci cât mai bine ”rolul de victimă” în raport cu acest context.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 noiembrie 2020

Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 noiembrie 2020

Pentru a menține un echilibru între profesional și personal este întotdeauna nevoie de multe resurse. Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor pe care le iei sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 noiembrie 2020

Indiferent de context, argumentează-ți comportamentul! O atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere. Astăzi ai mari probleme la capitolul decizional. Îți este dificil să analizezi lucrurile în ansamblul lor și te pierzi în tot felul de presupoziții.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 noiembrie 2020

Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci. Te lași condusă de emoții și reușești să ”palpezi” lucrurile încredibile de care nu ai fost conștientă până în prezent, chiar dacă ele au fost mereu prezente în viața ta. Cariera te provoacă destul de mult în aceste zile, dar provocările de care ai parte îți sunt pe plac.
Articole astro