Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 noiembrie 2019

Experimentezi o schimbare pozitivă în viața sentimentală. Comunicarea și romantismul sunt încurajate pe parcursul acestei zilei. În plan social, ești mult mai flexibilă decât în mod normal. Această deschidere venită din partea ta îți permite să ai un dialog fluent cu persoanele cu care interacționezi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 noiembrie 2019

Intuiția a ajuns să fie în defavoarea ta. De fiecare dată când te lași condusă de ceea ce presupui a fi adevărat, te transpui în ipostaze stâjenitoare și regretabile. A spune ceea ce simți a devenit pentru tine un risc imens, mai ales în raport cu anumite persoane.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 noiembrie 2019

Se pare că determinarea și puterea de seducție sunt armele tale, indiferent de ceea ce îți dorești să ”cucerești”. Astăzi ai senzația că te inundă un sentiment de neliniște și neapartenență. Este posibil să fie doar consecința oboselii acumulate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 noiembrie 2019

Lumea din jurul tău pare amorțită. Îți dorești să te implici în tot felul de activități sociale pentru a scăpa de rutina apăsătoare în care trăiești, dar nicio inițiativă nu pare să fie pe placul tău. Ești fascinată de realizările altora, dar tu continui să rămâi blocată într-o serie de prejudecăți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 noiembrie 2019

Niciodată nu ai refuzat să vorbești deschis despre emoțiile care te încearcă în anumite contexte. Indiferent de consecințele acestei deschideri, ai rămas la fel de ”volatilă” din acest punct de vedere. Se pare că în această perioadă tulbure pentru tine la nivel profesional, la nivel energetic Venus îți controlează întreaga viață.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 noiembrie 2019

Indiferent de poziția ierahică pe care o ai în raport cu anumiți colegi de la birou, consideri că respectul este de nelipsit pentru o relație profesională autentică. Chiar dacă în relația personală se ating tot mai des subiecte de discuție delicate, acestea te ajută să afli lucruri noi despre propria persoană.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 noiembrie 2019

Chiar dacă trecutul tău este unul tumultos, reușești să integrezi în viața actuală experiențele trăite. Procesul terapeutic în care te afli te ajută mult în acest sens. Atunci când vine vorba de interacțiunile pe care le ai cu cei din jur, devii mai precaută și nu mai vorbești ca altădată despre planurile tale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 noiembrie 2019

Toate figurile autoritare din viaţa ta te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Loialitatea prietenilor te va pune pe picioare ori de câte ori vei simţi că vrei să renunţi. Din punct de vedere al sănătăţii, nu ai de ce să îţi faci griji deoarece lucrurile se află pe făgaşul normal.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 noiembrie 2019

Simți într-un mod cât mai opresiv că cei din jur îți invadează spațiul personal. În ceea ce te privește, nu ai pus niciodată limite clare. Vina îți aparține întru totul. Atunci când vine vorba de viața intimă, tot ceea ce trăiești alături de partener în această perioadă îți readuce la viață toate simțurile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 noiembrie 2019

În această perioadă o să ai parte de multe momente stresante. Lucrezi activ la o strategie care să te ajute să nu te mai lași atât de afectată de părerile pe care le au cei din jur. Deciziile pe care le iei tind să fie mai mult raționale. Alegi să nu pui prea mult accent pe ceea ce simți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 noiembrie 2019

Relațiile emoționale pe care le ai încep să prindă contur. La birou nu te aștepți să îți fie apreciate inițiativele. Știi prea bine că mediul în care lucrezi este unul ostil. Pentru a reuși să schimbi modul în care acționezi în acest sector al vieții tale trebuie să îți acorzi timp și răbdare. Fii indulgentă cu tine!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 noiembrie 2019

Momentele pline de împlinire pe care le petreci alături de partener întregesc ideea pe care o ai despre o viață dedicată iubirii. Această zi de marți aduce în prim plan mai multe conflicte din trecut, nerezolvate. Cu toate astea, știi exact care este poziția pe care o vei adopta în situațiile în care te vei afla.  
Articole astro