Horoscopul zilei de 12 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 noiembrie 2018

Astăzi pot avea loc evenimente definitorii, mai ales în ceea ce priveşte viaţa profesională! Începutul acesta de săptămână aduce iluzii și confuzii în relația personală. Chiar dacă susții că ești sigură pe ceea ce îți dorești, unele întâmplări îți demonstrează contrariul.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 noiembrie 2018

Îți este teamă la orice pas de consecințele propriilor acțiuni. Această teamă nefondată te privează de experiențe interesante și care te-ar ajuta în dezvoltarea personală. Seara acestei zile de luni este dedicată lecturii. Această activitate te ajută mereu să te relaxezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 noiembrie 2018

Începi să îți dai voie să simți. Această deschidere de care acum ești capabilă va aduce lucruri extraordinare în viața ta. Repetă-ți cu înverșunare și încredere dorința de a-ți îndeplini anumite visuri, acționează și nu uita niciodată că ești capabilă să obții tot ceea ce îți dorești!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 noiembrie 2018

Firea ta duală se va afla în plină expansiune astăzi. Ești pusă mereu în postura de a alege. De cele mai multe ori reuşeşti să faci faţă presiunilor impuse de un asemenea comportament, însă sunt momente în care te simţi răvăşită de complexitatea acestei poziţii ambigui.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 noiembrie 2018

Reacțiile sau comportamentele celor din jur nu mai sunt un etalon pentru fericirea ta. Lucrezi din greu ca această atitudine și stare interioară să nu te părasească. Ai mare nevoie de o astfel de ancoră emoțională. Această zi de luni se anunță a fi una furtunoasă în plan profesional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 noiembrie 2018

Nu mai crezi de mult timp într-o iubire absolută și care să te ajute să fii mai bună decât varianta ta din prezent. Totul pentru tine se bazează pe oportunism, intenții rele și relații pline de interes. În ceea ce privește relațiile de prietenie pe care le ai, acestea sunt construite pe respect și încredere.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 noiembrie 2018

Chiar dacă te simți plină de energie la începutul acestei săptămâni, este important să iei lucrurile cu calm. Nu ”arunca” prea multe ipoteze pe care nu le poți argumenta! În ceea ce privește viața personală, încearcă să îi oferi persoanei iubite posibilitatea de a-și explica alegerile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 noiembrie 2018

Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar și pentru tine. Partea vulnerabilă din tine se ”oferă„ fără limite celor din jur. În plan social alegi o atitudine mai explozivă pentru a masca dezamăgirea pe care o trăiești în viața privată.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 noiembrie 2018

Predictibilitatea este ceva ce te caracterizează întru totul. Îți place foarte mult să știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Asta nu înseamnă că regulile îți sunt întotdeauna pe plac. Sunt situații în care le consideri ineficiente sau chiar absurbde.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 noiembrie 2018

Astăzi alegi în mod conștient să nu te lași afectată de judecățile celor din jur. Siguranța de sine căpătată în ultima perioadă te ajută să îți menții intactă conștiința atunci când știi că vina nu îți aparține. Evită să mai ceri scuze tuturor!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 noiembrie 2018

Indiferent de poziția ierahică pe care o ai în raport cu anumiți colegi de la birou, îți menții mereu integritatea. Valorile morale pe care le ai sunt de neprețuit pentru tine. Educația pe care ai primit-o în familie te ajută mult atunci când vine vorba conduita în plan social.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 noiembrie 2018

Această zi de luni aduce în prim plan mai multe conflicte din trecut, nerezolvate. Fără să îți dai seama că acesta este adevărul, te simți depășită de situație. Se pare că viața te-a prins din nou pe picior greșit și din această cauză ești victima unui nou blocaj emoțional. Ai răbdare cu tine!
Articole astro