Horoscopul zilei de 12 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 martie 2021

Noile perspective pe care le ai în carieră sunt extrem de preţioase și ar fi bine să ai grijă cu cine le împărtăşeşti. Problemele care survin în anumite momente cheie nu pot fi evitate, însă nu te simţi sigură pe ceea ce iţi doreşti astfel încât să reuşeşti să găseşti rapid o rezolvare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 martie 2021

Atunci când simți că pierzi cu totul controlul asupra propriei vieți, o discuție sinceră cu o persoană de încredere poare să te ”stabilizeze”. Legătura pe care o ai cu partenerul devine din ce în ce mai superficială. Poate este vorba de comunicarea deficitară dintre voi sau pur și simplu, vă aflați într-un impas.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 martie 2021

Predictibilitatea este ceva ce te caracterizează întru totul. Îți place foarte mult să știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Asta nu înseamnă că regulile îți sunt întotdeauna pe plac. Sunt situații în care le consideri ineficiente sau chiar absurbde.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 martie 2021

Ești destul de tristă pentru că cei dragi nu sunt niciodată interesați să afle care este starea ta de spirit. De cele mai multe ori nu ești pregătită pentru ”surprizele” vieții și întârzierea cu care reacționezi te face să fii vulnerabilă în fața celor din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 martie 2021

Nimic nu mai poate fi negat la momentul actual al vieții tale emoționale. Te simți în deplină armonie cu ceea ce trăiești. Tot ceea ce te înconjoară îți inspiră căldură, optimism, încredere. Spre seara aceasta de vineri alegi să dai curs nevoii de a socializa. Vei alege o ieșire cu prietenii.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 martie 2021

Ai în minte obiecte fixe și bine definite și nimic nu îți va sta în cale pentru a le îndeplini. În plan personal nu investeşti prea multă energie. Nu ai timp pentru melodrame, de niciun fel. Pentru tine totul este foarte simplu, mai ales atunci când drumul pe care mergi îți este foarte clar.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 martie 2021

Chiar dacă în viața ta nu se întâmplă nimic notabil în acest sens, dintr-odată te găsești într-o dispoziție foarte apatică și nu reușești să-ți găsești liniștea. Deși simți nevoia să reiei legătura cu o persoană care te-a rănit mult în trecut, alegi să îți negi sentimentele.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 martie 2021

Marte dă astăzi un imbold celor mai ascunse emoții pe care le nutrești pentru persoana de lângă tine. Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar și pentru tine. Aștepți confirmarea și aprecierea celorlați în plan profesional, dar asta nu îți definește acțiunile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 martie 2021

Chiar dacă susții că ești sigură pe ceea ce îți dorești, unele întâmplări îți demonstrează contrariul. Persoanele cu care interacționezi astăzi te iau prin suprindere cu jovialitatea pe care o manifestă în raport cu tine. Nu rezonezi cu un astfel de comportament.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 martie 2021

Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai, iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele care urmează. Te oprești și te inhibi pentru a evita să faci rău celor la care ții.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 martie 2021

Optimismul nu face parte din paleta personalității tale. Cu toate astea, sunt destule situații care îți arată că un astfel de mod de percepere a evenimentelor te poate ajuta să îți găsești echilibrul interior. Astăzi trebuie să fii mai precaută în legătură cu deciziile pe care le iei.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 martie 2021

Ai grijă la provocările de care ai parte în plan personal! Chiar dacă ești de părere că deții controlul asupra propriilor emoții, sunt contexte sociale care te destabilizează fulgerător. Pentru ca această zi să fie una reușită, trebuie să adopți o atitudine precaută.
Articole astro