Horoscopul zilei de 12 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 martie 2020

De fiecare dată când te lași condusă de ceea ce simți, te ”proiectezi” în ipostaze stâjenitoare și regretabile. A spune ceea ce simți a devenit pentru tine un risc imens, mai ales în raport cu anumite persoane. Cei care nu trec prin aceleași drame ca ale tale nu au cum să te înțeleagă așa cum tu te aștepți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 martie 2020

Marte dă astăzi un imbold celor mai ascunse emoții pe care le nutrești pentru persoana de lângă tine. Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar și pentru tine. Partea vulnerabilă din tine se ”oferă„ fără limite celor din jur, chiar dacă o astfel de acțiune este ”riscantă” din punct de vedere afectiv.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 martie 2020

Trimiți constant mesaje către Univers în raport cu obiectivele pe care le ai, dar nu ai capacitatea necesară de a le susține prin acțuni. Ești delăsătoare și de multe ori te lași doborâtă de tot felul de obstacole pe care doar mintea ta le creează. O discuție despre propriile blocaje cu o persoană de referință pentru tine te poate ajuta în acest sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 martie 2020

Predictibilitatea este ceva ce te caracterizează întru totul. Îți place foarte mult să știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Asta nu înseamnă că regulile îți sunt întotdeauna pe plac. Sunt situații în care le consideri ineficiente sau chiar absurbde.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 martie 2020

Indiferent de poziția ierahică pe care o ai în raport cu anumiți colegi de la birou, îți menții mereu integritatea. Valorile morale pe care le ai sunt de neprețuit pentru tine. Educația pe care ai primit-o în familie te ajută mult atunci când vine vorba conduita în plan social.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 martie 2020

Această zi de joi aduce în prim plan mai multe conflicte din trecut, nerezolvate. Fără să îți dai seama că acesta este adevărul, te simți depășită de situație. Se pare că viața te-a prins din nou pe picior greșit și din această cauză ești victima unui nou blocaj emoțional. Ai răbdare cu tine!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 martie 2020

Vitalitatea ta este la cote maxime astăzi. Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. La birou îți proclami drepturile cu o nesăbuință îngrijorătoare. Diplomația nu a fost niciodată punctul tău forte.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 martie 2020

Toate figurile autoritare din viaţa ta te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Deși susținerea pe care o ai din partea persoanei iubite nu poate fi contestată, nu reușești să îți găsești motivația pentru a te concentra pe obiectivele profesionale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 martie 2020

Te motivezi tot mai mult și reușești să îți atingi unele obiective pentru care ai muncit foarte mult în ultima perioadă. Idealurile pe care le ai par a deveni din ce în ce mai reale. Ai parte de contexte sociale care îți oferă oportunități de dezvoltare pe care este important să le fructifici la maxim.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 martie 2020

Atunci când vine vorba de relația personală, te simți constrânsă cu privire la anumite aspecte. Teama de eșec pe care o resimți în plan profesional ajunge să îți ghidezi toate acțiunile. Din păcate, acest mod de reacționa în fața situației în care te afli te va duce la o stagnare greu de recuperat.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 martie 2020

Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 martie 2020

Trăiești într-o continuă agitație din cauza insecurității afective. Spui despre sine că ai ajuns la o maturitate incontestabilă din punct de vedere emoțional, dar sunt situații în care tot te simți singură și nesigură. În ceea ce privește cariera, nu ai nevoie de cei din jur pentru a decide ce este bine pentru tine.
Articole astro