Horoscopul zilei de 12 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 martie 2019

Toate figurile autoritare din viaţa ta te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Deși susținerea pe care o ai din partea persoanei iubite nu poate fi contestată, nu reușești să îți găsești motivația pentru a te concentra pe obiectivele profesionale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 martie 2019

Nu contează poziția ierahică pe care o ai în raport cu anumiți colegi de la birou. Consideri că respectul reciproc este de nelipsit pentru o relație profesională autentică. Indiferent de starea de spirit pe care o ai, alegi să petreci toată ziua la birou pentru a scoate din impas un proiect important pentru companie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 martie 2019

Experimentezi o stare emoțională haotică și intensă. Această zi de marți aduce cu sine începuturi interesante în plan profesional. Deși nu ești convinsă că o schimbare în acest plan al vieții ar fi potrivită în această perioadă, o să te lași dusă de val.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 martie 2019

Încă de la începutul zilei ești convinsă că hotărârea pe care ai luat-o este cea corectă. Prietenii și familia te susțin cu privire la poziția pe care ți-o asumi. Ziua aceasta este animată de energia pe care o primești din partea lui Saturn.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 martie 2019

Atunci când vine vorba de relația personală, te simți constrânsă cu privire la anumite aspecte. Teama de eșec pe care o resimți în plan profesional ajunge să îți ghidezi toate acțiunile. Din păcate, acest mod de reacționa în fața situației în care te afli te va duce la o stagnare greu de recuperat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 martie 2019

Indiferent de relația defectuoasă care există între tine și cineva apropiat, trebuie să te focusezi pe lucrurile pozitive. Persoana în cauză nu îți dorești răul. Din păcate, nemulțumirea rezultată din conexiunea cu propria persoană se răsfrânge asupra ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 martie 2019

Ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți. Această zi te găsește preocupată de aspecte insignifiante ale propriei vieți. Mai mult decât atât, alegi să nu vorbești despre ceea ce simți. Prietenii sunt îngrijorați în legătură cu starea ta de spirit.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 martie 2019

În sfârșit reușești să îți organizezi agenda și să vezi lucrurile într-o manieră mai structurată. Dezorganizarea de care ai avut parte în ultima perioadă te-a ținut în loc în ceea ce privește cariera. Ai nevoie de noi obiective pentru a reuși să îți stimulezi motivația.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 martie 2019

Evenimentele acestei zile te vor intriga peste măsură. Vei fi irascibilă și dezorientată. Valorile morale pe care le ai sunt de neprețuit pentru tine. Niciodată nu o să alegi să faci vreun compromis în acest sens. Cine nu respectă acest lucru despre tine, nu poate avea o relație cu tine, de orice fel.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 martie 2019

Pentru această zi de marți, energia primită de la Saturn va crea toate condiţiile necesare pentru ca relaţia ta să treacă prin schimbări pozitive. Încearcă să nu te mai minţi atunci când vine vorba de sentimentele tale. A privi cu responsabilitate în propriul suflet este primul pas spre o viață echilibrată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 martie 2019

Firea ta duală se va află în plină activitate astăzi. De cele mai multe ori reuşeşti să faci faţă presiunilor impuse de un asemenea stil de viață,  însă sunt momente în care te simţi răvăşită de complexitatea acestei structuri comportamentale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 martie 2019

Astăzi lumea din jur ”te ascultă”. Totul decurge într-o armonie deplină. Unele inexactități care ies la iveală în cazul proiectelor de la birou te fac să rămâi peste program, chiar dacă aveai alte planuri pentru această seara. Vei fi destul de contrariată din cauza acestei situații.
Articole astro