Horoscopul zilei de 12 mai 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 mai 2021

Această zi te găsește mult prea preocupată de aspecte insignifiante ale propriei vieți. Mai mult decât atât, alegi să nu vorbești despre ceea ce simți. Vulnerabilitatea de care dai dovadă în această perioadă nu îți permite să păstrezi un ritm constant în nimic din ceea ce faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 mai 2021

Toate figurile autoritare cu care interacționezi astăzi te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Deși susținerea pe care o ai din partea persoanei iubite nu poate fi contestată, tot mai ai lucruri pe care nu te poți abține să nu i le reproșezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 mai 2021

Indiferent de cât de plină îți este agenda, nu te mai neglija pentru cei din jur. Jobul te presează foarte mult și responsabilitățile pe care le ai devin din ce în ce mai ample cu fiecare zi care trece, dar acest fapt de îndepărtează de sine. Ai grijă la modul cum vei alege să acționezi!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 mai 2021

Chiar dacă sunt contexte în care nu vei reuși să îți impui punctul de vedere, nu te dai bătută. Această zi capricioasă din punct de vedere meteorologic te va face să îți schimbi dispoziția de la un moment la altul, iar seara te va găsi destul de obosită din cauza acestei oscilări emoționale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 mai 2021

Începi să te obișnuiești din ce în ce mai mult cu statutul de ”învingătoare.” Noua realitate pe care o descoperi despre sine este reconfortantă și îți conferă vitalitate. Perspectiva unui altfel de viitor față de ceea ce credeai că va rămâne neschimbat pentru totdeauna, te ajută să te iubești cu adevărat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 mai 2021

Cauți întotdeauna să oferi celor din jur tot ceea ce ai mai bun, însă acest lucru se poate întoarce împotriva ta. Energia de care te lipsești este esențială pentru tine. Atunci când vine vorba de raportarea la tot ce înseamnă social, fără să îți dai seama de acest lucru, ieși mereu în evidență.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 mai 2021

Cu siguranță sună copilăresc, încă tot ceea ce trebuie să faci este să îți dai voie să simți. Ești ”blocată” în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 mai 2021

Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 mai 2021

Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar și pentru tine. Cu toate astea, partea vulnerabilă din tine se ”oferă„ fără limite celor din jur. Ajungi să fii rănită din nou. Conflictele pe care le ai cu o persoană la care ții ajung să îți schimbe total starea de spirit.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 mai 2021

Tu nu îți dai seama de acest aspect, dar cauți mereu să te înconjori de persoane cu un important statut social pentru a profita de toate avantajele pe care le au ele. Tocmai din cauza acestor intenții, este posibil să te trezești implicată într-o aventură amoroasă distrugătoare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 mai 2021

Cauza frustrării profunde pe care o resimți astăzi îți este încă necunoscută. Cu toate astea, te lași condusă de armonia de care ești înconjurată și astfel reușești să fii mult mai promptă în acțiuni. Exuberanța de care dai dovadă poate fi destul de obositoare pentru cei din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 mai 2021

În anumite momente ale acestei zile, viața personală va fi destul de provocatoare pentru tine. Aspirațiile profesionale pe care le ai îți surescitează perspicacitatea. Astăzi te vei afla în mijlocul acțiunii, indiferent de dispoziția emoțională care te va încerca.
Articole astro