Horoscopul zilei de 12 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 iulie 2020

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi pe parcursul acestei zile. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii foarte irascibilă. Nu vei reuși să te focusezi asupra lucrurilor cu adevărat importante. Partenerul va modifica fără să te anunțe planurile pe care le aveați stabilite pentru vacanța de vară.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 iulie 2020

În plan personal recunoști din nou acea stare de agitație și neconcordanță care apare la o anumită perioadă de timp între tine și partener. Nu reușești să îți dai seama de ce se întâmplă acest lucru. Deși poate nu arăți întotdeauna acest lucru, crezi într-un viitor împreună.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 iulie 2020

Partea vulnerabilă din tine se ”oferă„ fără limite celor din jur. Ajungi să fii rănită din nou. Consideri că nu ai capacitatea de a pune limite emoționale clare în raport cu anumite persoane. Modul în care îți manageriezi propriile emoții nu este compatibil cu ideea respectului de sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 iulie 2020

În această perioadă totul se învârte în jurul relației personale. Relațiile de prietenie la birou sunt periculoase. Conflictele pe care le ai cu o persoană la care ții ajung să îți afecteze destul de mult motivația, iar obiectivele profesionale ”pălesc” în fața altor priorități.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 iulie 2020

Astăzi alegi în mod conștient să nu te lași afectată de judecățile celor din jur. Siguranța de sine recâștigată în ultima perioadă te ajută să îți menții intactă conștiința atunci când știi că vina nu îți aparține. Evită să mai ceri scuze tuturor!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 iulie 2020

Această zi aduce în prim plan mai multe conflicte din trecut, nerezolvate. Fără să îți dai seama că acesta este adevărul, te simți depășită de situație. Se pare că viața te-a prins din nou pe picior greșit și din această cauză ești victima unui nou blocaj emoțional. Ai răbdare cu tine!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 iulie 2020

Experimentezi o stare emoțională haotică și intensă. Această zi de weekend aduce cu sine începuturi interesante în plan profesional. Deși nu ești convinsă că o schimbare în acest plan al vieții ar fi potrivită în această perioadă, o să te lași dusă de val.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 iulie 2020

Firea ta duală se va afla în plină activitate pe parcursul întregii zile. Ești pusă mereu în postura de a alege. Ai grijă la evenimentele care au loc în viaţa ta pe parcursul acestei zile. Este posibil să fii luată prin surprindere de presupuşii prieteni pe care îi ai.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 iulie 2020

Toate figurile autoritare din viaţa ta te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Loialitatea prietenilor te va pune pe picioare ori de câte ori vei simţi că vrei să renunţi. Din punct de vedere al sănătăţii, nu ai de ce să îţi faci griji deoarece lucrurile se află pe făgaşul normal.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 iulie 2020

Predictibilitatea este ceva ce te caracterizează întru totul. Îți place foarte mult să știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Asta nu înseamnă că regulile îți sunt întotdeauna pe plac. Sunt situații în care le consideri ineficiente sau chiar absurbde.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 iulie 2020

Indiferent de poziția ierahică pe care o ai în raport cu anumiți colegi de la birou, consideri că respectul este de nelipsit pentru o relație profesională autentică. Chiar și în zilele de weekend te macină destul de mult dinamica relațiilor colegiale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 iulie 2020

Ești o fire perfecționistă. Tinzi mereu spre acest lucru. Eficiența de care dai dovadă în tot ceea ce faci te ajută să te remarci în fața superiorilor. Se pare că aceasta este și motivația în spatele prezenței tale la birou în această zi de weekend. Îți dorești succes profesional, cu orice preț.
Articole astro