Horoscopul zilei de 12 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 iulie 2019

Lipsa încrederii în sine pare că atinge cote destul de înalte în raport chiar și cu cele mai insignifiante decizii pe care trebuie să le iei. Oscilezi permanent între mai multe variante, fără însă ca acțiunile tale să fie în raport cu ceea ce simți.

 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 iulie 2019

Astăzi este de preferat să rămâi mai izolată pentru a nu crea discuții inutile. Ai nevoie de mai multă încredere în sine pentru a face față acelor persoane intrusive sau agresive care încearcă constant să îți invadeze spațiul personal.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 iulie 2019

Ideea de ”suflet pereche” este pentru tine doar un laitmotiv. Nu mai crezi de mult timp în acea iubire absolută care să te ajute devii mai bună decât varianta ta din prezent. Tot din jur pentru tine se bazează pe oportunism, intenții ascunse și relații de interes.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 iulie 2019

Evenimentele acestei zile te vor intriga peste măsură. Pe alocuri vei fi irascibilă și dezorientată. Valorile morale pe care le ai sunt de neprețuit pentru tine și niciun context în care te afli nu te poate determina să le negi ”amploarea”.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 iulie 2019

Predictibilitatea este ceva ce te caracterizează întru totul. Îți place foarte mult să știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Asta nu înseamnă că regulile îți sunt întotdeauna pe plac. Sunt situații în care le consideri ineficiente sau chiar absurbde.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 iulie 2019

Această zi te găsește agitată și mereu pe fugă. Ai multe lucruri de rezolvat, atât pentru familie, cât și la birou. Oportunitățile profesionale din ultima perioadă ți-au schimbat parcursul carierei, în bine și acum ești pregătită să acționezi în acest sens și cu mai multă motivație.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 iulie 2019

Te lași condusă de emoții și reușești să vezi lucrurile încredibile pe care ți-a fost dat să le trăiești. Deși poate nu conștientizezi cu adevărat acest lucru, încercarea prin care ai trecut a făcut din tine un alt om. Seara acestei zile te găsește într-o dispoziție melancolică, dar înconjurată de toți cei dragi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 iulie 2019

Firea ta duală se va afla în plină activitate astăzi. La birou ești pusă în postura de a alege ce proiect îți dorești să coordonezi. De cele mai multe ori reuşeşti să faci faţă presiunilor impuse de un asemenea context, dar astăzi parcă nu ai toate resursele la tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 iulie 2019

Ai grijă la evenimentele care au loc în viaţa ta pe parcursul acestei zile. Este posibil să fii luată prin surprindere de presupuşii prieteni pe care îi ai. Chiar dacă tu investești mult din punct de vedere emoțional în relații, acest lucru nu îți garantează aceiași încredere sau dedicare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 iulie 2019

Ești destul de tristă pentru că cei dragi nu sunt niciodată interesați să afle care este starea ta de spirit. De cele mai multe ori nu ești pregătită pentru ”surprizele” vieții și întârzierea cu care reacționezi te face să fii vulnerabilă în fața celor din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 iulie 2019

Norocul, carisma, puterea de seducție sunt armele tale, indiferent de ceea ce îți dorești să ”cucerești”. Chiar dacă în relația personală se ivesc tot mai des subiecte de discuție delicate, acestea te ajută să afli lucruri noi despre propria persoană.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 iulie 2019

Este bine să fii o fire ambițioasă, dar nu este oare posibil să fi trecut de anumite limite? Evaluează-ți munca cu un ochi critic și încearcă să evidențiezi punctele forte și cele mai puțin forte. Ai nevoie de noi perspective pentru a ajunge să fii în contact cu propriile nevoi.
Articole astro