Horoscopul zilei de 12 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 iulie 2018

Îţi este frică de consecințele propriilor acțiuni. Încrederea în sine de altădată pare să se fi estompat şi tot ce te doare cel mai tare acum este că nu şii cum să o recuperezi. Noile perspective pe care le ai în carieră sunt extrem de preţioase și ar fi bine să ai cu cine să le împărtăşeşti.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 iulie 2018

Acest sfârșit de săptămână este unul promițător în ceea ce privește cariera. Problemele care survin în anumite momente cheie nu pot fi evitate, însă nu te simţi sigură pe ceea ce iţi doreşti astfel încât să reuşeşti să găseşti rapid o rezolvare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 iulie 2018

Ai parte de multe dificultăți în plan profesional. Deși faci demersuri în acest sens, nu reușești să le înțelegi sursa. Dacă te gândești să îți schimbi jobul, mizează pe o recomandare foarte bună din partea coordonatorului actual. Toate meritele sunt ale tale!  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 iulie 2018

Astăzi pot avea loc evenimente definitorii, mai ales în ceea ce priveşte viaţa profesională. Pentru această zi, Jupiter va crea și el toate condiţiile necesare pentru ca relaţia ta să treacă prin schimbări pozitive. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți asculți inima.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 iulie 2018

Loialitatea prietenilor te va pune pe picioare ori de câte ori vei simţi că vrei să renunţi. Toate figurile autoritare din viaţa ta te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci în plan profesional, mai ales având în vedere eșecurile din ultima perioadă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 iulie 2018

Creativitatea în cadrul colaborărilor profesionale are de suferit. Te simți mult prea ”închegată” și parcă nu poti să lași frâu liber propriilor idei. Atunci când simți că pierzi cu totul controlul asupra propriei vieți, o discuție sinceră cu o persoană de încredere poare să te stabilizeze.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 iulie 2018

Indiferent de poziția ierahică pe care o ai în raport cu anumiți colegi de la birou, consideri că respectul este de nelipsit pentru o relație profesională autentică. Nu îți place să faci abuz de putere și ești extrem de selectivă atunci când vine vorba de astfel de comportamente.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 iulie 2018

Din păcate, nu poți ignora pentru o perioadă prea lungă de timp tot ceea ce trăiești în relație. Legătura pe care o ai cu partenerul devine din ce în ce mai superficială. Poate este vorba de comunicarea deficitară dintre voi sau pur și simplu este un impas peste care trebuie să treceți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 iulie 2018

Evenimentele acestei zile te vor intriga peste măsură. În toate contextele în care te vei afla vei fi reticentă sau retrasă. Persoana iubită nu îți înțelege comportamentul distant și de aceea este posibil să fie destul de defensiv. Timpul liber pe care ți-l rezervi zilnic te ajută să îți menții vitalitatea.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 iulie 2018

Valorile morale pe care le ai sunt de neprețuit pentru tine. Chiar dacă sunt momente în care ești tentată să le încalci, nu o vei face. Deciziile din plan personal îți vor afecta motivația la birou. Vei fi distrasă și nu vei reuși să te concentrezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 iulie 2018

Momentele frumoase pe care le petreci alături de partener întregesc ideea pe care o ai despre o viață dedicată iubirii. Ești o familistă convinsă. Nimic din ceea ce ți se întâmplă nu te poate determina să pui vreodată cariera pe primul loc.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 iulie 2018

Ești destul de selectivă atunci când vine vorba de cei din jur. Chiar dacă ai parte în viața ta de persoane de calitate, unele comentarii pe care le faci ajung să le rănească. Agresivitatea cu care poți aborda anumite situații nu îți este deloc caracteristică.
Articole astro