Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 ianuarie 2019

Îți dorești să răspunzi afirmativ oricărei cereri venite din partea celor din jur, dar această decizie înseamnă să te neglijezi în mod constant. Pentru a ajunge acolo unde îți dorești, și obiectivele tale au nevoie de determinare și dedicare din partea ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 ianuarie 2019

Vacanța pe care ai avut-o în perioada sărbătorilor cu siguranță te-a pus în contact cu tot felul de temeri legate de propria persoană. Multe din acțiunile pe care le faci ți se par lipsite de consistență sau pur și simplu nu transmit ceea ce reprezinți tu cu adevărat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 ianuarie 2019

Te motivezi tot mai mult și reușești să îți atingi unele obiective pentru care ai muncit foarte mult în ultima perioadă. Idealurile pe care le ai par a deveni din ce în ce mai reale. Ai parte de contexte sociale care îți oferă oportunități de dezvoltare pe care este important să le fructifici la maxim.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 ianuarie 2019

Este de la sine înțeles ca orice relație în care ești implicată, indiferent că este vorba de cele de prietenie, profesionale sau romantice, trece prin anumite etape. Pentru a simți o cursivitate în raport cu ele este important ”să le dai voie” să se dezvolte în propriul ritm, fără a forța nimic.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 ianuarie 2019

Este posibil să fii luată prin surprindere de presupuşii prieteni pe care îi ai. Chiar dacă tu investești mult din punct de vedere emoțional în relații, acest lucru nu îți garantează aceiași încredere sau dedicare. Nu trebuie niciodată să ajungi să te evaluezi prin prisma celor din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 ianuarie 2019

În ultima perioadă alegi să te lași condusă de emoții și reușești să vezi lucrurile încredibile pe care ți-a fost dat să le trăiești. Deși poate nu conștientizezi cu adevărat acest lucru, încercările prin care ai trecut de-a lungul timpului au făcut din tine un alt om.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 ianuarie 2019

Venus, gardianul oficial al bunăstării tale emoționale, pulsează puternic astăzi în relația personală. Comunicarea cu partenerul devine mai fluidă, iar tu reușești să te expui cu toate vulnerabilitățile care îți alcătuiesc universul interior. Nimic nu este mai reconfortant decât sentimentul că ești acceptată exact așa cum ești!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 ianuarie 2019

Ești într-o continuă negare în raport cu tot ceea ce are legătură cu stabilitatea ta emoțională. Îți dai seama că te minți singură. Acesta este și motivul pentru care nu reușești să te simți împlinită într-o relație romantică. Este nevoie de timp și dăruire propriei persoanei pentru a reuși să ”te vindeci”.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 ianuarie 2019

Neînțelegerile pe care le aveai până acum cu cel de lângă tine ajung să își piardă mult din intensitate. Te simți mai în siguranță din punct de vedere afectiv. Acest sentiment te ajută să iei decizii care îți asigură fericirea în doi pe termen lung. La birou nu te mai preocupă să te faci remarcată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 ianuarie 2019

Din punct de vedere al sănătăţii, nu ai de ce să îţi faci griji deoarece lucrurile se află pe făgaşul normal. Ziua aceasta de weekend alegi să o petreci în familie deoarece în ultima perioadă, din cauza responsabilităților profesionale, te-ai îndepărtat de cei dragi. Ai nevoie de afecțiunea lor.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 ianuarie 2019

Marte dă astăzi un imbold celor mai ascunse emoții pe care le nutrești pentru persoana de lângă tine. Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar și pentru tine. Partea vulnerabilă din tine se ”oferă„ fără limite celor din jur, chiar dacă o astfel de acțiune este ”riscantă” din punct de vedere afectiv.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 ianuarie 2019

Trimiți constant mesaje către Univers în raport cu obiectivele pe care le ai, dar nu ai capacitatea necesară de a le susține prin acțuni. Ești delăsătoare și de multe ori te lași doborâtă de tot felul de obstacole pe care doar mintea ta le creează. O discuție despre propriile blocaje cu o persoană de referință pentru tine te poate ajuta în acest sens.
Articole astro