Horoscopul zilei de 12 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 februarie 2021

Chiar dacă trecutul tău este unul tumultos, reușești să integrezi în viața actuală experiențele trăite. Procesul terapeutic în care te afli te ajută mult în acest sens. Atunci când vine vorba de interacțiunile pe care le ai cu cei din jur, devii mai precaută și nu mai vorbești ca altădată despre planurile tale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 februarie 2021

Relațiile emoționale pe care le ai încep să prindă contur. La birou nu te aștepți să îți fie apreciate inițiativele. Știi prea bine că mediul în care lucrezi este unul ostil. Pentru a reuși să schimbi modul în care acționezi în acest sector al vieții tale trebuie să îți acorzi timp și răbdare. Fii indulgentă cu tine!  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 februarie 2021

Intuiția a ajuns să fie în defavoarea ta. De fiecare dată când te lași condusă de ceea ce presupui a fi adevărat, te transpui în ipostaze stâjenitoare și regretabile. A spune ceea ce simți a devenit pentru tine un risc imens, mai ales în raport cu anumite persoane.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 februarie 2021

Lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda. Chiar și în relația personală se întâmplă lucruri inexplicabile pentru tine. Nesiguranța de care ești înconjurată din toate părțile îți acaparează gândurile și rațiunea. Este important să lași totul baltă pentru a reuși să te reculegi. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 februarie 2021

Evenimentele acestei zile te vor intriga peste măsură. Vei fi irascibilă și dezorientată. Valorile morale pe care le ai sunt de neprețuit pentru tine. Niciodată nu o să alegi să faci vreun compromis în acest sens. Cine nu respectă acest lucru despre tine, nu poate avea o relație cu tine, de orice fel.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 februarie 2021

Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. Nimeni nu îți va da niciodată înapoi timpul pe care îl pierzi! Încearcă să te iubești cu adevărat, să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață că tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 februarie 2021

Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Această influență o pot avea însă doar dacă tu le vei permite acest lucru. ”Contrabalansarea” anumitor decizii îți oferă șansa de a face alegeri înțelepte. Încearcă să nu mai rămâi ancorată în relații.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 februarie 2021

Puterea materială pe care o deții în prezent și dorința de a domina tot ceea ce este în jur fac din tine o persoană de evitat. Cu toate astea, sunt puțini cei care știu că tu de fapt ești o fire sensibilă și dedicată cauzelor nobile și trăiești într-un constant conflict interior.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 februarie 2021

Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Indiferent de context, argumentează-ți comportamentul! O atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere. Fiecare membru al familiei reușește să își pună viața în ordine, într-o măsură mai mare sau mai mică.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 februarie 2021

Încă nu ești decisă de schimbările pe care le dorești în viața ta, dar știi sigur că ești în căutare de armonie și orice ar presupune acest concept. Magnetismul lui Venus ”te propagă” dintr-o situație emoțională intensă în alta și este destul de dificil să ții pasul cu tot ceea ce se întâmplă în jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 februarie 2021

Simți cum nivelul tău de energie începe să scadă. Programul foarte încărcat și solicitant îți epuizează resursele fizice, chiar dacă ai o viață destul de echilibrată. Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru ceilalți, în special atunci când vine vorba de partenerul de viață.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 februarie 2021

Îţi este frică de consecințele propriilor acțiuni. Încrederea în sine de altădată pare să se fi estompat şi tot ce te doare cel mai tare acum este că nu şii cum să o recuperezi. Noile perspective pe care le ai în carieră sunt extrem de preţioase și ar fi bine să ai cu cine să le împărtăşeşti.
Articole astro