Horoscopul zilei de 12 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 februarie 2020

Starea de anxietate își pierde din intensitate. Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care îți aduc împlinire. Faptul că viața te pune față în față cu tot felul de situații dificile te face să te simți într-un fel norocoasă - în acest mod ai tot mai multe oportunități de a te descoperi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 februarie 2020

Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. Nimeni nu îți va da niciodată înapoi timpul pe care îl pierzi! Încearcă să te iubești cu adevărat, să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață că tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 februarie 2020

Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Această influență o pot avea însă doar dacă tu le vei permite acest lucru. ”Contrabalansarea” anumitor decizii îți oferă șansa de a face alegeri înțelepte. Încearcă să nu mai rămâi ancorată în relații.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 februarie 2020

Visurile tale au uneori un iz de profeție, chiar dacă sună exagerat o astfel de descriere. Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi pe parcursul acestei zile. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii foarte irascibilă. Nu vei reuși să te focusezi asupra lucrurilor cu adevărat importante.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 februarie 2020

Un pas înainte, doi înapoi. Cam aceasta este pentru tine dinamica acestei zile. Cu toate acestea, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet. Practica pe care ți-ai impus-o în anumite sectoare ale vieții te-a ajutat să îți structurezi noi tabieturi sănătoase.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 februarie 2020

În plan personal recunoști din nou acea stare de agitație și neconcordanță care reapare între tine și partener cu o secvență ciclică. Nu reușești să îți dai seama de ce se întâmplă acest lucru. Deși poate nu arăți întotdeauna acest lucru, crezi într-un viitor împreună.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 februarie 2020

Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Cu o prezență destul de perceptibilă a lui Venus în casa relațiilor, îți dai seama că tot ceea ce faci în plan personal are menirea să îți aducă împlinirea de care ai nevoie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 februarie 2020

Vitalitatea ta este la cote maxime astăzi. Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. La birou îți proclami drepturile cu o nesăbuință îngrijorătoare. Diplomația nu a fost niciodată punctul tău forte.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 februarie 2020

Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală, iar satisfacția pe care o trăiești este de neprețuit. Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci. Ai foarte multe întrebări de adresat, dar nimeni nu te poate ajuta în acest sens decât propria persoană.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 februarie 2020

Ai grijă la evenimentele care au loc în viaţa ta pe parcursul acestei zile! Este posibil să fii luată prin surprindere de presupuşii prieteni pe care îi ai. Chiar dacă tu investești mult din punct de vedere sentimental în relații, acest lucru nu îți garantează aceiași încredere sau dedicare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 februarie 2020

Inspirația îți conduce acțiunile. Lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care îți este pe plac. Anumite evenimente pot aduce în prim plan trecutul, dar nu te lași absorbită în niciun fel de acest lucru. Crezi cu tărie în ideea de ”un nou început”.

Pesti

Horoscop zilnic Pești- horoscop azi, 12 februarie 2020

Jupiter creează un climat de încredere la birou. Lucrurile merg ca pe roate în acest sector al vieții tale. Chiar și atunci când determinarea care ți-e caracteristică ”suferă” schimbări de intensitate din cauza oboselii psihice, nu te lași controlată în vreun fel de acest aspect. Te focusezi doar pe ceea ce ai de făcut.
Articole astro