Horoscopul zilei de 12 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 februarie 2019

Desigur, nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Astăzi întâlnești oameni speciali prin personalitatea pe care o au. Aceștia îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 februarie 2019

Indiferent de cât de plină îți este agenda, nu te mai neglija pentru cei din jur. Jobul te presează foarte mult și responsabilitățile pe care le ai devin din ce în ce mai ample cu fiecare zi care trece, dar acest fapt de îndepărtează de sine. Ai grijă la modul cum vei alege să acționezi!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 februarie 2019

Vechile anxietăți încep să prindă din nou contur în viața ta. Fragilitatea pe care o expui în această perioadă este mult prea evidentă. Cei din jur sar în ajutorul tău. Cu toate astea, te ascunzi în propria carapace și nu accepți nici măcar un compromis în acest sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 februarie 2019

Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Jupiter va fi foarte expresiv astăzi, mai ales atunci când confuzia pare sa îți invadeze simțurile. În ultima perioadă explorezi mai mult propria viață interioară și te lași condusă de lucrurile minunate pe care le descoperi despre sine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 februarie 2019

Loialitatea pe care o proclami la orice pas și în orice circumstanță îi face pe cei din jur să nu aibă încredere în tine. Este ca și cum exagerarea aceasta are un efect advers față de ceea ce urmărești de fapt. Într-adevăr, oamenii sunt destul de circumspecți atunci când vine vorba de o atitudine atât de vocală ca a ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 februarie 2019

Onestitatea este cu siguranță una din calitățile tale, atât timp însă cât nu calci în picioare ego-ul celor din jur. Poți să fii o persoană destul de critică, mai ales atunci când lucrurile din jur ți se pare că nu pot fi sub nicio formă ”nuanțate”. Această zi îți oferă noi oportunități de a vorbi sincer despre ceea ce simți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 februarie 2019

Viaţa ta are nevoie de mai multă claritate. Negura în care te afunzi cu fiecare zi care trece este din ce în ce mai ”greu de cuprins”. Din partea astrelor, primești astăzi destul de multă energie şi exuberanță. O idee pe care ai avut-o anul trecut în raport cu cariera ta începe să prindă formă într-un context cu totul și cu totul neașteptat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 februarie 2019

În ultima perioadă ai devenit foarte sensibilă la nivel chinestezic. Ai senzația că totul în jur se apropie într-un mod deranjant de tine, iar spațiul personal îți este în permanență invadat. Chiar dacă lucrurile este posibil să nu se afle sub forma pe care tu o percepi, este de preferat să vorbești deschis despre ceea ce simți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 februarie 2019

Vibrațiile astrelor îți oferă o zi de marți plină de exuberanță și armonie. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de superiori.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 februarie 2019

Fluctuațiile financiare de care ai parte din ce în ce mai des te scot din zona de confort. Nu reușești să îți organizezi resursele financiare astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute. Indiferent de modul în care alegi astăzi să faci lucrurile, o să ai totul la îndemână.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 februarie 2019

În circumstanțe normale, această zi destul de călduroasă de iarnă ar trebui să fie una satisfăcătoare pentru tine. Cu toate astea, problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul resursele psihice. Ai nevoie de noi ancore emoționale pentru a ieși la liman.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 februarie 2019

Atunci când vine vorba de vechi prietenii, adopți mereu o atitudine deschisă. Modul în care mulți oameni din viața ta au fost necondiționat alături de tine, te face să le oferi o afecțiune sinceră. Lucrurile mai grave din viața ta se vor așeza într-o ordine sau alta, chiar dacă tu la momentul prezent nu mai ai răbdare în acest sens.
Articole astro